Νίκο μου, ευχαριστούμε και καλώς ήρθες και πάλι στις επάλξεις, είναι πολλά, είναι τρόπος ζωής , είναι παρέα , είναι συναισθήματα μιας και το χόμπι μας είναι και σπορ, όσο πιο πολύ συμμετέχουμε τόσο εξασκούμαστε και μαθαίνουμε.
Ναι δυστυχώς δεν βρήκαμε την αναμενόμενη λάσπη – τερέν, όπως λέγαμε ότι θα πάμε να βρούμε και θα γίνει ο χαμός με καφροβολτα του καγκουρα η πόλεμος με εργάτες , μπετοματα κτλ / Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί αν είχαμε το τερέν που ψάχναμε, ίσως να ήμασταν ακόμα εκεί. Και δεν με ενδιαφέρει πόση ώρα θα κάναμε να φύγουμε από τα σημεία δυσκολίας, αλλά σε τι κατάσταση θα ήμασταν, όταν το όχημα σε κατηφόρα με λίγο υγρασία στο τερέν, (εκεί που φωνάζει ο Νίκος στο βίντεο, ΩΧ στο κατέβασμα του red), στέκεται μόνο στις δυο μπροστινές ρόδες, αφήνοντας μας παγωμένους παρακολουθώντας όταν η μπροστά αριστερά ρόδα, μπήκε σε νεροφάγωμα, τότε το όχημα είχε επικίνδυνη κλήση για να τουμπάρει και αν έφευγε εκεί, ήταν μια ανάσα από το γκρεμι και ένα ακόμα σημείο που όταν και με τις δυο δεξιές ρόδες να είναι κρεμασμένες στον γκρεμι. Έγινε ομαδική αντίδραση ξεπεράστηκε όπως αλώστε γίνετε, άρα ευτυχώς που δεν είχαμε το τερέν που ψάχναμε, γιατί ίσως να μην προλαβαίναμε καμία αντίδραση.
Μιλάω πάντα για την ασφάλεια μας, όπως όλα τα club, το έχουν ως το πιο σημαντικό θέμα σε κάθε τους εγχείρημα. Αυτό ήταν και νόημα μου, που εξήγησα στην παρέα και πιστεύω ότι έγινε κατανοητό και από τα λόγια μου, αλλά και από τα γεγονότα που μίλησαν από μόνα τους . Και όλα τα παραπάνω τα λέω , όχι γιατί έχω κάτι με το όχημα NV, άλλωστε ήμουν από τους πρώτους που όταν βγήκε το υποστήριξα και το καλωσόρισα στο club, ενώ άλλοι το έθαβαν. Τα λέω για την και την μεγάλη υπευθυνότητα που έχει η κάθε μας εξόρμηση. Είμαι της απόψεις να μαθαίνουμε με ασφάλεια, και όχι να πάθουμε για να μάθουμε. Αυτή είναι η άποψη μου, όποιος θέλει την δέχεται, όποιος θέλει δεν την δέχεται.
Κατά τα άλλα, τα εύσημα μου στον Κο Αντώνη, το λέει η καρδιά του και πολύ μάλιστα, όπως και του Γιώργου geo και το NV του με μεγάλες δυνατότητες, όπως και του το έχω ξανά πει στο παρελθόν . Ήταν πάντως ένα πρώτης τάξεως μάθημα. Οι άλλοι γνωστοί άγνωστοι φίλοι, σεσημασμένοι τρελαμένοι ψάχνοντας για λάσπη , βουταγανε στο βούτημα, όπου έβρισκαν με πρώτον τον Δια , ευχαριστώ όλα τα παιδιά και τον Βασίλη συνοδηγό, τα σπάει το jimny φίλε.
Αυτά άντε και σε άλλα με υγεία.
Εδω είναι στην πέτρα, λίγο πιο πάνω ήταν η πρώτη κρυάδα - σοκ, όταν δεν πάτησε σε ροδιά
εδώ έχει πέσει η μπροστινή δεξιά ρόδα στο γκρεμι ,
ρε παιδιά δεν το κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο , δεν βάζουμε την πίσω ρόδα στο γκρεμι ? Ναιιιιι!!!!
και η πίσω δεξιά μέσα
η μπροστά ρόδα
συζητήσεις για το πως θα βγει
Αποφασίσαμε να το δέσουμε πίσω , γιατί με το τράβηγμα που έγινε την πρώτη φορά , έριξε την πίσω ρόδα, δέσιμο - κράτημα και τράβηγμα για να βγει .
κράτημα
Βγήκε και έφυγε...
τσεκ αν περνάει , ευτυχώς έχει κοπάνα
ο dpol που το περίμενε, στην προηγούμενη φώτο την άκουσε η βάση
αναζητώντας ενδιαφέροντα σημεία
βουτιές του red jim
...
GRAND VITARA 2.0 - (2005)(Power Winch PW 12000PS SR) ...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...
''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''
πραγματικα υπεροχη παρεα απο ατομα που εχουμε την ιδια αγαπη για το βουνο τη μαζωξη γυρο απο την φωτια με τον παγωμενο αερα του βουνου να σου υπενθυμιζει οτι χωρις μπουφαν και σκουφακι δεν την βγαζεις.Ατομα που με ενα ποτιρακι τσικουδια-τσιπουρο και ενα κομματι λουκανικο νιωθουν οτι εχουμε τα παντα που μας κανουν χαρουμενους.Η λασπη δεν μας εκανε την εμφανιση της αλλα πραγματικα ποιος σκαει ;Η παρεα οι κουβεντουλες μεσα στο βουνο με τα ποιο απλα (για αλους)για μας τα παντα ειναι η καλυτερη εκδρομη.Φιλοι μου στο επανιδιν εκει που μας ταιριαζει. ΥΓ πραγματικα εχει δικιο ο Σταυρος οτι στο κομματι του αγωγου απο τυχη δεν υπηρξε καποιο μεγαλυτερο προβλημα.Τελος καλο ολα καλυτερα.
Κατανοητά όσα είπε ο Σταύρος αλλά αυτονόητα για το Vitaraclub, άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο το ΟΛΟΙ ΠΙΣΩΩΩΩ!!!!!!!!!
Το μόνο που δεν επιβεβαίωσε και ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ είναι ότι όλα αυτά τηρούνται 10 χρόνια τώρα και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, φτου κακά μακρυά από εμάς!!
Συνεχίζουμε με τις φωτό παρακαλώ, ας μην κάνουμε κάθε θέμα σήριαλ με άλλες κουβέντες
Ουτε σε ενα σημείο δεν τέθηκε θεμα ασφάλειας με το τροπο που το προβάλεις Σταυρο
Το σημείο που εγινε αυτο με το nv εφυγε και ο Πανουσης.....(απο την αλλη πλευρα στο χαντάκι) ολα ηταν θεμα χειρισμού και "απειρίας"
Και εφοσον δεν ηξερες τη διαδρομη δεν μπορεις να ξέρεις αν θα χρειαστουν αλυσιδες κτλ που εγραψες πιο πισω!
Οπότε μην βγαζουμε προς τα εξω πραγματα που ΔΕΝ ισχύουν
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, Να επιβεβαιώσω αυτό που είπε ο Γιώργος μόνο, ότι έτσι είναι, δεν έχει συμβεί τίποτα έως τώρα και εγώ αυτό θέλω . Συνεχίζουμε με ασφάλεια
GRAND VITARA 2.0 - (2005)(Power Winch PW 12000PS SR) ...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...
''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''
Σταύρος 4x4 έγραψε:Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, Να επιβεβαιώσω αυτό που είπε ο Γιώργος μόνο, ότι έτσι είναι, δεν έχει συμβεί τίποτα έως τώρα και εγώ αυτό θέλω . Συνεχίζουμε με ασφάλεια
Οι φωτογραφίες και τα σχόλια μας δείχνουν οτι υπήρξαν τα πάντα ,καταστάσεις,συναισθήματα,τοπία,τερεν,μια κοντινή που θα θυμόμαστε,συγχαρητήρια σε όλους ,πάντα τέτοια.