Ας τα βάλουμε σε μιά σειρά.
Σήμα υπάρχει στην προηγούμενη γωνία 90 μέτρα πριν (σύμφωνα με τον ΚΟΚ ισχύει μέχρι την επόμενη γωνία, εκεί που πάρκαρα δηλαδή).
Άρα δεν έχω δικαίωμα ένστασης.... όμως το θεωρώ παγίδα επειδή :
Ψάχνεις για παρκάρισμα εναγωνίως και βλέπεις, όπως στο street view που έβαλε ο Στράτος όλη την αριστερή πλευρά του δρόμου κατειλημμένη από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και βρίσκεις μία μόνο θέση στην γωνία και παρκάρεις!!! (ο δρόμος φαρδύς χωράνε άνετα να περάσουν 2 πούλμαν ή τρία ΙΧ δίπλα στα παρκαρισμένα)!
Κατεβαίνεις, ελέγχεις για σήμα απαγορευτικό και δεν υπάρχει.....

, όπως φαίνεται στη φωτό που έβαλα...., λες ΟΚ τυχερός είμαι, το αφήνεις και φεύγεις!
Γυρνάς μετά 15-20 λεπτά, και διαπιστώνεις ότι, όντως ήσουν τυχερός!!! και σου έπεσε το 20ήμερο Jackpot
Χρηματικό πρόστιμο.... αστείο 40€, αλλά το 20ήμερο εξοντωτικό!
Θα μπορούσα να πάω να κλαφτώ στον .....αυτοκράτορα!!! δημοτικό υπάλληλο και είμαι σίγουρος 100% ότι θα τις έπαιρνα, καθότι μένω σε επαρχία. όλες οι διαδρομές (γιατροί, φαρμακείο, supermarket κλπ) χρειάζονται απαραίτητα αυτοκίνητο, είμαι συνταξιούχος, γέρος, δυσκίνητος και λοιπά καταθλιπτικά!!!.
Δεν το έκανα γιατί το θεωρώ υποτιμητικό για μένα και γιατί θα τον ανέβαζα κι άλλο στον αυτοκρατορικό θρόνο του!!!
Ευχαριστώ το γατούλη που για μία ακόμα φορά με "ξελάσπωσε" με το GV του.
Δεν βλέπω την ώρα που την Δευτέρα, που θα έχουν περάσει 21 μέρες, θα αισθανθώ ξανά ότι η ΕΟ δεν έχει τις ανηφόρες που ανακάλυψα!!!

και έβαζα 3η, θα την ανεβοκατεβαίνω με 6η, θα προσπερνάω όποιον γουστάρω και δεν θα υπομένω τις νταλίκες να με ντουμανιάζουν προσπερνώντας με....

Υ.Γ. Για όσους ξέρουν το ανηφοράκι μετά το Συκάμινο προς την ΕΟ (δίπλα στο μοναστήρι),....το ανεβαίνω με το GV με πρώτη ...ξελιγωμένη!!! (λίγο ακόμα και θα έβαζα αργά)