Με αφορμή την απάντηση που έδωσες στον texas , (ξανα)θυμήθηκα ότι ψάχνεις για OBD2-μπιμπλίκι.
Αν θες ένα που να σου δείχνει τις βλάβες του check engine και όσες παραμέτρους "δίνει" ο εγκέφαλος για real-time παρακολούθηση, τότε ένα τύπου ELM327, όπως αυτό του sw1ve πιο πάνω, θα σου είναι ταμάμ. Θα χρειαστεί όμως να το συνδέσεις με το τηλ σου (αν έχεις smartphone) ή κάποιο tablet. Αν έχεις stupid-phone όπως εγώ, θα πρέπει να το συνδέσεις με κάποιο laptop.
Τώρα, αν θες κάτι που να σου δείχνει π.χ. τη θερμοκρασία συνέχεια και να μη σου τρώει μπαταρία από το κινητό/tablet, ή δεν έχεις που να βάλεις το tablet, κλπ εργονομικά ζητήματα, τότε παίρνεις Το έχω πάρει πρόσφατα, μετράει ταχύτητα (αδιάφορο), τάση μπαταρίας (σχετικά αδιάφορο) και.... θερμοκρασία. Γι'αυτό το πήρα και το έχω μόνιμα στην αριστερή γωνία του παρμπρίζ. Δεν κάνει κάτι άλλο όμως (π.χ. να σου δείξει το error code αν σου ανάψει check engine).
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Καλησπέρα. Έχετε να προτείνετε κάποιο OBD II διαγνωστικό για NGV. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στην αγορά αλλά μήπως υπάρχει κάποιο που να το εχετε δοκιμασει σε NGV με καλά αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ.
Φίλε Άγγελος Μερεμέτης καλησπέρα. Για να μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας πρέπει να περάσεις από την ενότητα αυτή και αφού ανοίξεις ένα νέο θέμα να μας πεις δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητο σου από που μας γράφεις και να σε καλωσορίσουμε. Επίσης μπορείς να διαβάσεις θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη λειτουργία του φόρουμ.
Καλημέρα παιδιά. Μετά από χρόνια είπα να ξανά ασχοληθώ με αυτό το χόμπι!!!... Δεν το πολύ έχω με αυτά εδώ τα ψιψιψινια και κοκοκοψια!!! Υπάρχει πρόβλεψη για την επόμενη εκδρομή. Ευχαριστώ