Δεν θα αναφέρω κάτι συγκεκριμένο για τις οδηγικές μου ικανότητες, άλλωστε οι περισσότερη νομίζουν ότι είναι ο Αιρτον Σένα

η στην χειρότερη των περιπτώσεων ο Μικαελ Σουμαχερ

. Απλά θα αναφέρω επιγραμματικά ότι έχω πάνω από 1,500,000 ερασιτεχνικά χιλιόμετρα στο ενεργητικό μου σε όλα τα τερέν ( χιόνι, πάγο, χώμα, λάσπη, άσφαλτο) με διάφορα θηρία όπως Peugeot 1.6 GTi turbo 220 hp (780 kg) , Range Rover Supercharger 4.2 bIturbo 430 hp

, Porsche Cayenne turbo 500 hp, στο γκαράζ μου ξεκουράζονται το BMW E36 3.2 EVO 340 hp

και το BMW X5 Xdrive 3.0 272hp

.
Ο Manos 12-14 ( έχει μαντικές ικανότητες

) και προσέγγισε πολύ εύστοχα το θέμα, διότι πράγματι κουβαλώ κούτα σκύλων ( χωρητικότητας 3-4 σκύλων) οπότε έπρεπε να φορέσω τα ενισχυμένα ελατήρια της mad και να έρθει στην ευθεία το αυτοκίνητο φορτωμένο με την κούτα. ( Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να ανεβάσω συγκεκριμένες φωτογραφίες λογά μεγάλης ανάλυσης- δεν μου το επιτρέπει το σύστημα) . Έχω προαναφέρει όμως ότι το αυτοκίνητο είχε την ιδία συμπεριφορά και όταν ήταν σε εργοστασιακή κατάσταση. Ίσως θα έπρεπε να είχα τσεκάρει και το μάτι του ABS, απλά επειδή είναι καινούριο το αυτοκίνητο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε λάσπη δεν το έκανα μέχρι τώρα.