Για το παραφλού δεν ξέρω αλλα για το τσίπουρο το εω ψάξει
Το νερό σαν φυσική ουσία έχει την μεγαλύτερη θερμοχωρητικοτήτα απο όλα τα υγρά της φύσης....Γιαυτό και το χρησιμοποιούμε στα ψυγεία....
Μπορεί να απορροφήσει αρκετή θερμότητα μέχρι να μετατραπεί απο υγρό σε αέριο....
Το τσίπουρο λόγω της αλκοολης προφανώς έχει πολύ χαμηλοτερο σημείο ζέσης οπότε αν μπει σε ψυγείο παπαλα......
Η μπύρα λογω του μικρού ποσοστού σε αλκοόλ και μεγάλη περιεκτηκοτητα σε νερό εκανε την δουλειά της....
Το παραφλού δεν εχω ιδέα τι έχει μέσα....
Αναμεσα σε απιονισμένο και απεσταγμένο υπάρχουν σοβαρές διαφορές....
Το απεστεγμένο είναι καθαρό νερό, χωρίς αλατα και άλλες ουσίες....Περιέχει μονο μόρια νέρου σε αρκετά μεγαλο ποσοστό (δν ξέρω πόσο αλλα ανάλογα με την απόσταξη ισως και 100%)
Το απιονισμένο νερο ειναι νερό της βρύσης που περνάει μεσα απο ιοντοανταλλακτικές ρητινές που κρατάνε τα διαφορα φορτισμένα σωματίδια, οπως Ασβέστιο, Καλιο, Νιτρικά, υπερχλωρικά κλπ κλπ...
Δεν εχει καμμιά σχεση με το απεσταγμένο.....Ειναι απλά ενα καλα φιλτραρισμένο νερό της βρύσης.....
Τελος αν ειναι να χαλάσει το ρημάδι ότι και να του βάλεις θα χαλάσει.....