Καλησπέρα και καλό μήνα αγαπητά μέλη του club και ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή. Ζω στην Αθήνα και το όχημά μου το οποίο παρέλαβα αρχές Ιουλίου είναι εισαγωγής από Γερμανία (μοντέλο 7/2015) και σύμφωνα με την σχετική βεβαίωση του Σφακιανάκη φέρει επίπεδο εξοπλισμού «ΝΕΟ VITARA/DIESEL/4WD/GLX με ηλιοροφή και διχρωμία. Τα λάστιχα είναι τα ContiEcoContact™ 5. Είναι το πρώτο 4τροχο SUZUKI που αποκτώ αλλά δεν είμαι νέος στο όνομα SUZUKI λόγω μοτοσυκλέτας (αρχικά την Freewind και απο το 2007 VSTROM).....
Θέλω να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, τα εξής για το VITARA μου..
1. Ως εξοπλισμό έχει τον εξοπλισμό "Σύστημα ανιχνευτή υποστήριξης πέδησης" και σε ορισμένες περιπτώσεις (οδήγηση σε νησί σε ορεινό δρόμο με στροφές) ανάβει η συγκεκριμένη προειδοποιητική ένδειξη (ίδε συνημμένο αρχείο φωτό) και παραμένει αναμμένη μέχρι να σταματήσω τον κινητήρα. Ξέρει κάποιος που μπορεί να οφείλεται η παρακάτω ένδειξη η οποία δεν έχει εμφανιστεί όταν οδηγώ σε μη στενούς ορεινούς εθνικούς δρόμους;
2. Επίσης το όχημα έχει το Σύστημα Infotainment με τα εξής στοιχεία «Software Version 0811_150130, Software Label AI_PRJ_SUZUKI_EU_SOP1_LINUX_15.OF01» (ίδε συνημμένο αρχείο φωτό). Γνωρίζετε αν και πώς μπορώ να κάνω αναβάθμιση ώστε να μπορώ να συνδέω μέσω «Ενσωμάτωση smartphone» το android κινητό μου (Xiaomi Redmi 12); Είδα ότι υπάρχει σχετικό θέμα Bosch Car Multimedia + Android Auto στο forum αλλά από όσο το έψαξα δεν είδαν να υπάρχει αναφορά σε τόσο παλαιά έκδοση software. Για την σύνδεση με Bluetooth είμαι οκ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
Νάσος