gasteratos έγραψε:Παιδιά ευχαριστώ για το καλοσόρισμα. Εφόσον δηλώνω LandRoverακιας πρέπει να αλλάξω το προφίλ μου. Θα τα λέμε συχνά
θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι καλό θα είναι να έχεις υπόψιν σου και ! Υπάρχει βεβαίως η διάθεση να σε ενημερώσουν τα μέλη μας για το πρόβλημα με το Vitara, η συμμετοχή σου όμως στα κοινά μας με οποιοδήποτε άλλο αμάξι δεν είναι δυνατή παρά μόνο με κάποιου τύπου Vitara, θα χαρούμε να σε δούμε και από κοντά με αυτό
kaliakouda έγραψε:Νίκο Καλώς όρισες στη παρέα μας!!
Με αφορμή όμως τα γραφόμενά σου
gasteratos έγραψε:Παιδιά ευχαριστώ για το καλοσόρισμα. Εφόσον δηλώνω LandRoverακιας πρέπει να αλλάξω το προφίλ μου. Θα τα λέμε συχνά
θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι καλό θα είναι να έχεις υπόψιν σου και ! Υπάρχει βεβαίως η διάθεση να σε ενημερώσουν τα μέλη μας για το πρόβλημα με το Vitara, η συμμετοχή σου όμως στα κοινά μας με οποιοδήποτε άλλο αμάξι δεν είναι δυνατή παρά μόνο με κάποιου τύπου Vitara, θα χαρούμε να σε δούμε και από κοντά με αυτό
Δεν διαφωνώ καθόλου και σας ευχαριστώ για το καλοσόρισμα παρά την Αγγλομεριά μου. Σε περίπτωση που οργανωθει κάποια στιγμή βόλτα γύρω απο τα μέρη μου και μπορώ θα ακολουθήσω (ή και πλοηγήσω αν χρειαστεί) με το NGV.
Απο την οικογένεια έχουν περάσει : Vitara 1.6 5d(1996) - G. Vitara 2.0 (5d) 2001 - NG.Vitara 2.0 5d (2005).
Τα free πλέον δεν εκδράμουν... όλα τα βάρυ του πάθους μου τα τραβάει ο παππούς (Series 2 109). Το εν λόγω αυτοκίνητο και την εργασία που εχω κάνει ΜΟΝΟΣ μου εξ ολοκλήρου (ακόμα και το βάψιμο) μπορείτε να την δείτε εδω: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2020379/
πλέον το αυτοκίνητο δεν πωλείται αλλά θα την αφήσω να διαγραφεί μονη της.
Δεδομένου οτι εχω αναπαλαιώσει ενα όχημα θα προσπαθώ να βοηθήσω σε κάθε σχετική απορία για DIY.
Land Rover Freelander 1.8 3d (2006) Land Rover Freelander 1.8 5d (2006) Land Rover Series 3 109 2.25 (1982) Suzuki Grand Vitara 2.0 5d (2005)
Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται αύριο το πρωί θα μυησουμε εναν νεο οδηγό με το καινούργιο του μτχρ GV στην μανδρα. Η παρέα θα είναι αχταρμάς LR, LC, Rubicon, G. Vitara. Το ραντεβού είναι αύριο στα διόδια Ελευσίνας στις 9:15 (στον παραδρομο)
Land Rover Freelander 1.8 3d (2006) Land Rover Freelander 1.8 5d (2006) Land Rover Series 3 109 2.25 (1982) Suzuki Grand Vitara 2.0 5d (2005)