από Caterpillar » Δευτ Σεπ 07, 2009 10:58 pm
Nα σας εξηγήσω.
Κάποια στιγμή παρατήρησα οτι είχε ''φουσκώσει'' το σήμα των τελών κυκλοφορίας..Μου έκανε εντύπωση και γιατί έχω κολλήσει ανα τα χρόνια αρκετά... και γιατί βλέπω σε άλλα αυτοκίνητα συνήθως ''Hyundai με γέρους" σήματα συνήθως της τελευταίας 15ετίας, άθικτα...
Δεν έδωσα και πολύ σημασία.
Μετά από λίγες μέρες είδα την μία κεραία να έχει ξεκολήσει απο το τζάμι (ενα κομμάτι 15 πόντων) και να έχει κατσαρώσει.Με αυτή την έννοια λεω οτι κάηκε...
Φυσικά ήταν αντιαισθητικό δεν ξανακολάει και ήθελε τα 75 ευρώ του μια και πουλιέται μόνο set.
Εψαξα στο manual του kenwood και είναι βασικό στοιχείο που δεν καλύπτεται από εγγύηση, δηλαδή κεραίες,χειριστήρια κλπ.
Ετσι λοιπόν κατάλαβα και είναι λογικό οτι ναι μεν η εσωτερικά τοποθετούμενη ηλιοπροστασία που είναι σαν αλουμίνιο-ασημένια αποτρέπει αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί κάτι σαν μεγενθυντικό φακό που αντανακλά την ακτινοβολία στις κεραίες του παρμπρίζ...
Νομίζω οτι σας το μετέδωσα καλά και είμαι 1000% σίγουρος οτι έγινε από αυτό.
Σημειωτέον οτι το εργαλείο μένει εκτός κλειστού γκαράζ αυστηρά 8-4μμ.Φυσικά συμφώνησε και ο αντιπρόσωπος της kenwwod στον Αγ,Δημήτριο.
Συγνώμη για τη φλυαρία μου αλλά πιστεύω να έγινα κατανοητός.