AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Ανακαλύπτωντας το χώρο του overlanding αμέσως δημιουργήθηκε και η ανάγκη για παραπάνω χώρο & τακτοποίηση του υπάρχοντος.
Όντας ζευγάρι με σκύλο, το 3dr Vitarάκι άρχισε να δείχνει πολύ μικρό από τις πρώτες κιόλας εξορμήσεις, επομένως γρήγορα δημιουργήθηκε η ανάγκη για ένα σύστημα συρταριών καταργώντας τα πίσω καθίσματα.
Τον Αύγουστο, αφού είχαν έρθει οι οδηγοί βαρέως τύπου με φρένο, λίγο πριν τις διακοπές αγοράστηκαν τα ξύλα (OSB) και μέσα σε 2 μόλις ημέρες (δεν υπήρχε άλλο περιθώριο, την 3η φεύγαμε για Κρήτη) κατασκεύασα το παρακάτω setup.
Αργότερα έφτιαξα και το ψυγείο με συρτάρι (δε φαίνεται στη φώτο), ώστε να βγαίνει έξω και να ανοίγει πλήρως και ταυτόχρονα να μπορεί να αξιοποιηθεί ο χώρος από πάνω του.
Το κόνσεπτ ήταν να φτιάξω το παρακάτω σχέδιο, αλλά ο πάγκος κάτω από το συρτάρι #1 θα μου έτρωγε πολύ χώρο από το συρτάρι, επομένως δεν υλοποιήθηκε.
Για παροχή ρεύματος έχω ένα Power Station 512Wh της EcoFlow το οποίο φορτίζει από ένα εύκαμπτο φωτοβολταϊκό πάνελ που στήνω όποτε παρκάρω δίνοντας μου αυτονομία σχεδόν στο 100%.