Κανόνες Εκδρομών του Vitara Club!

Ενημερωθείτε για τον τρόπο διοργάνωσης μιας εκδρομής και διαβάστε τους Κανόνες που πρέπει να τηρούνται

Κανόνες Εκδρομών του Vitara Club!

Δημοσίευσηαπό kfanis » Τετ Οκτ 15, 2008 6:04 pm

Mετά απο αρκετή σκέψη αποφασίσαμε να αναρτήσουμε τους παρακάτω κανόνες και οδηγίες για τις μελλοντικές εκδρομές του club! ;-)
Φυσικά περιμένουμε την τήρησή τους απο όλους όσους συμμετέχουν σε μια εκδρομή, έτσι ώστε να μην έρθει στη δύσκολη θέση η Διαχείρηση, να προβεί σε ενέργειες κατά των μή τηρούντων τούς κανόνες! ;-)
Νά είμαστε όλοι καλά, και να ευχαριστιόμαστε τις εκδρομές μας! :D

Πρίν τη συνάντηση!

Οι εκδρομές που οργανώνονται μέσα απο το Vitaraclub.gr απευθύνονται στα μέλη του club και μόνο!!
Αν κάποιος θέλει να φέρει κάποιο φίλο του μαζί, μπορεί αλλά μόνο στο δικό του αυτοκίνητο!
Το να φτιάξουμε ενα convoy απο άτομα που δεν έχουν μπεί στη διαδικασία να γίνουν μέλη δεν το θέλουμε και δεν το χρειαζόμαστε!


ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ VITARA CLUB!

Κατα την συνάντηση!

1 . Φροντίζουμε να είμαστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 20’ λεπτά πριν τον προκαθορισμένο χρόνο αναχώρησης!

2 . Φροντίζουμε να σιγουρευτούμε οτι το όχημα διαθέτει όλα τα προβλεπόμενα μέσα ασφαλείας, (τρίγωνο, φαρμακείο, πυροσβεστήρα, αλυσίδες, ιμάντα, ναυτικά κλειδιά, γρύλο, ρεζέρβα) και σε καλή κατάσταση!

3 . Φροντίζουμε το αυτοκίνητό μας να είναι πλήρες καυσίμων!

4 . Φροντίζουμε να έχουμε ελέγξει τα υγρά του αυτοκινήτου μας.

5 . Εφοδιαζόμαστε απο πρίν με διάφορα μικροτρόφιμα, (μπισκότα, σοκολάτες, τσίχλες, ή τσιγάρα) και νερά ή αναψυκτικά, που τυχόν θα χρειαστούμε για την διαδρομή!
Με αυτόν τον τρόπο δεν θα καθυστερούμε στον δρόμο ψάχνοντας για περίπτερα ή ψιλικατζίδικα!

6 . Φροντίζουμε να έχουμε ΠΑΝΤΟΤΕ μαζί μας σακούλες σκουπιδιών έτσι ώστε να μαζεύουμε ότι έχουμε για πέταμα και να μήν αφήνουμε ποτέ πίσω μας βρώμικα ίχνη της παρουσίας μας!Κατα την διαδρομή!

1 . Εφαρμόζουμε τον Κ.Ο.Κ. πάντα

2 . Σαν «Κεφαλή» ορίζεται ο αρχηγός και σαν «Σκούπα» ο τελευταίος της πομπής!
Οι προαναφερθέντες θα έχουν οπωσδήποτε ραδιομέσα (cb) έτσι ώστε να διατηρείται η συνοχή της και φυσικά όσοι μετέχοντες δεν έχουν cb παραμένουν υποχρεωτικά στην μεσότητα στο κομβόι....

3 . Τα ραδιομέσα (cb) πέρα από την ''ψυχαγωγία'' που προσφέρουν κατα την διάρκεια μια εκδρομής έχουν ένα άκρως απαραίτητο και χρηστικό ρόλο όπως είναι η ενημέρωση της πομπής από τον αρχηγό (για πιθανό ελιγμό, επικινδυνο σημειο, τροχαιο ατύχημα κτλ) αλλά και για ενημέρωση του αρχηγού από τον ''Σκούπα''. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο δεν απασχολούμε ΠΟΤΕ την συχνότητα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

4 . Όταν για κάποιο λόγο ειπωθεί ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ τότε μιλάνε μονο οι αρχηγοί της εκδρομής !

5 . Για όσο διάστημα κινούμαστε στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, οδηγούμε με σχετικά χαμηλές ωριαίες ταχύτητες 100-120χλμ ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν όλα τα οχήματα που συμμετέχουν ανεξαρτήτως δυνατοτήτων.

6 . Κινούμαστε σε ευθεία γραμμή στην δεξιά πλευρά του δρόμου (ή στην μεσαία όπου η κίνηση στην δεξιά, δεν είναι εφικτή)

7 . Σε περίπτωση ανάγκης χρησιμοποιούμε τα ραδιομέσα (cb) ή αν αυτά δεν υπάρχουν, χρησιμοποιούμε ηχητικά ή φωτιστικά σινιάλα για να ειδοποιήσουμε τον μπροστινό μας, και αυτός με την σειρά του τον μπροστινό του μέχρι να ειδοποιηθεί η «κεφαλή» της πομπής!

8 . Ακολουθουμε ΠΑΝΤΑ τον αρχηγό / οργανωτή, και δεν περνάμε μπροστά αγνοώντας τον, ακόμα και αν ξέρουμε την διαδρομή προς τον προορισμό, γιατί ο οργανωτής μπορεί να είχε άλλη πορεία στο μυαλό του.

9 . Κατά την διάρκεια της πορείας ΠΑΝΤΑ φροντίζουμε να γνωρίζουμε την θεση μας και συγκεκριμένα ποιο όχημα προπορεύεται και ποιο ακολουθεί. Δεν χάνουμε από την προσοχή μας το μπροστινό και το πίσω όχημα με κύριο όμως μέλημα, όταν αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, να έχουμε εντός οπτικού πεδίου το όχημα που ακολουθεί.
Έτσι στην διαρκεια της χωματινης διαδρομής σε κάθε διασταύρωση που έχουμε περιμένουμε σε αυτή (σε ασφαλές σημείο) μέχρι να φτάσει και το όχημα που ακολουθεί... Οταν βεβαιωθούμε ότι το όχημα που ακολουθεί μας εχει δει τότε συνεχίζουμε κανονικα την πορεία μας.

10 . Αν είναι επιτακτική ανάγκη να προσπεράσουμε τον αρχηγό, το κάνουμε αφού ειδοποιήσουμε αλλά στην πρώτη ευκαιρία, (Διόδια, ή κάποιο parking σταματάμε με ασφάλεια δεξιά και περιμένουμε εκεί τον αρχηγό και τούς συμμετέχοντες της εκδρομής.
Σε περίπτωση που έχουν οριστεί σημεία ανασυγκρότησης θα γίνονται και εκεί στάσεις!

11 . Δεν ξεκινάμε από σημείο στάσης, προτού ξεκινήσει ο Αρχηγός της εκδρομής.

12 . Εάν γίνει συννενόηση ανάμεσα στα μέλη για στάση προς φυσική ανάγκη, προσπαθούμε να ανακουφιστούμε όλοι, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξανασταματάει η πομπή ξανά μετα απο πέντε λεπτά για κάποιον άλλο.

13 . Κατα την διαδρομή τηρούμε τα όρια ταχύτητας, και δεν κάνουμε επικίνδυνους ελιγμούς.

14 . Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο η πομπή «σπάσει» τότε ειδοποιήται η «Κεφαλή» για να περιμένουν όλοι αυτούς που έχουν μείνει πίσω!

15 . Ποτέ δεν αποσπόμαστε από την πομπή αν πρώτα δεν εχουμε ενημερώσει τους συμμετέχοντες και φυσικά τον αρχηγό για το που οδεύουμε και για πόσο διαστημα (με κύρια συνήθως εφαρμογή στα διαστήματα του ''παιχνιδιού'')

16 . Τηρούμε ΠΑΝΤΑ τις αποστάσεις ασφαλείας! Οι αυτοκινητοπομπές κρύβουν κινδύνους που δεν είναι ανάγκη να μάθει κανείς κατα τη διάρκεια μιας εκδρομής!


Γενικότερα στην εκδρομή!

1 . Όταν κάποιος έχει πρόβλημα ή χρειαστεί την βοηθεια μας τότε όλοι πρέπει να την προσφέρουμε (όσο μπορούμε και αν μπορούμε) αλλά χωρίς γκρίνιες, φωνές ή πανικό.
Με την προυπόθεση πάντα πως τα άτομα που χρήζουν βοήθειας δεν κάνουν του κεφαλιού τους έτσι ώστε να προκαλούν εσκεμμενα προβλήματα σε όλους.....

2. Είναι συνηθισμένο κατά την διαδρομή, να κάνουμε στάσεις για κολατσιό που ενδέχεται να συνοδεύεται από οινοπνευματώδη (π.χ. τσιπουράκι ή αντίστοιχο). Όταν όμως ξεφεύγουμε από τα λογικά πλαίσια του Κ.Ο.Κ. (βλέπε κανόνα Νο1 παραπάνω), αυτό γίνεται επικίνδυνο όχι μόνο για τον ίδιο τον οδηγό και τους συνοδούς του, αλλά και για όλη την υπόλοιπη ομάδα. Φροντίζουμε λοιπόν να μένουμε σε "συνοδεία" του κολατσιού και όχι σε αυτή καθ' αυτή κατανάλωση αλκοόλ! Το αυτό ισχύει και για όλων των ειδών τις εξορμήσεις/εκδηλώσεις όταν συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους offroad διαδρομή!

3 . Φροντίζουμε πάντα την «εικόνα» του club!
Είναι προτιμότερο να μας θυμούνται για την ποιότητα των μελών μας, παρά για την ξεφτίλα που αφήσαμε σαν ενθύμιο.......

4 . Το light παιχνίδι με το αυτοκίνητό μας είναι απολύτως θεμιτό!
Άν όμως θέλει κάποιος να «σπάσει» το αμάξι του ας το κάνει όταν είναι μόνος του και όχι κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής!
Είναι κρίμα, αν όχι απαράδεκτο, η απερισκεψία ενός να προβληματίσει και να καθυστερήσει όλους τους συμμετέχοντες σε μια εκδρομή!

5 . Μια συνήθης πράξη ευγενιας που κρατάμε είναι ότι όπως ερχόμαστε όλοι μαζί έτσι και φευγουμε όλοι μαζί.
Αυτό βέβαια δεν ισχυει όπως καταλαβαίνετε αν προκύψει κάτι έκτακτο σε κάποιον ή αν κάποιος έχει ειδοποιήσει από πριν για κάποια πιθανή υποχρέωση που έχει.Αυτά τα λίγα και απλά! ;-)

Απο την Διαχείριση
Τελευταία επεξεργασία από kfanis και Τρί Οκτ 21, 2008 4:10 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά


"Aut viam inveniam aut faciam - Ή θα βρώ τον δρόμο ή θα φτιάξω έναν!"

Παρακαλώ σε Σταυραϊτέ για χαμηλώσου ολίγο,
και δώσμου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,
πάρε με επάνου στα βουνά, τί θα με φάει ο κάμπος!


Κ. Κρυστάλλης
Άβαταρ μέλους
kfanis
Administrator
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 29313
Εγγραφή: Τετ Απρ 23, 2008 3:14 pm
Τοποθεσία: Αθήνα - Δάφνη, Άρτα
Aka: O κατεστραμμένος Αδμίν....
Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
cb: Ναι
Name: Φάνης

Re: Κανόνες Εκδρομών του Vitara Club!

Δημοσίευσηαπό admin » Πέμ Ιαν 20, 2011 12:35 am

Αγαπητοί φίλοι και συμφορουμίστες,

η «ιντερνετική» παρέα μας όχι μόνο μεγάλωσε, αλλά απέκτησε όλο και περισσότερα ενεργά μέλη!!
Όλο και περισσότεροι λοιπόν, έχουν την διάθεση να συμμετάσχουν στις εκδρομές και τις εξορμήσεις μας, που είναι και ένας από τους σπουδαιότερους λόγους της ύπαρξης αυτού του Club!
Εκδρομές οργανώνονται, όπως βέβαια γνωρίζετε, τόσο από την Διαχείριση του Club όσο και από τα μέλη μας, με μεγάλη επιτυχία κατά κοινή ομολογία!

Αυτή η επιτυχία, ως επακόλουθο, οδήγησε στην αύξηση του αριθμού των επιθυμούντων να συμμετάσχουν στις εκδρομές. Έτσι, μοιραία, οδηγηθήκαμε πολλές φορές στην αδυναμία των εκάστοτε οργανωτών να τους συμπεριλάβουν όλους στις εκδρομές που ανεβάζουν στο forum! Όπως αντιλαμβάνεστε, μια εκδρομή δεν είναι δυνατόν να έχει άπειρο (θεωρητικά) αριθμό συμμετεχόντων, καθώς θα ήταν αδύνατο να οργανωθεί και να διεξαχθεί σωστά και με επιτυχία!

Είναι επίσης γνωστό ότι ο εκάστοτε οργανωτής εκδρομής, έχει την “υποχρέωση” να προδιαγράψει τις απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν τα οχήματα που πρόκειται να συμμετάσχουν σ' αυτήν, ανάλογα με το τερέν στο οποίο θα κινηθούν. Έτσι λοιπόν οι επιθυμούντες τη συμμετοχή, αφού πρώτα βεβαιωθούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο οργανωτής, πρέπει συνήθως να βιαστούν για να προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή! (Αυτό ισχύει φυσικά για τις εκδρομές που τίθεται περιορισμός στο μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων οχημάτων).

Οι κανόνες των εκδρομών, όπως ήδη γνωρίζετε, διευθετούν μερικές λεπτομέρειες και κατά βάση διευκρινίζουν τα της διεξαγωγής των εκδρομών, ώστε αυτές να διεξάγονται όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα. Παρόλα αυτά, δεν καλύπτουν τα πάντα!

Επειδή λοιπόν θέλουμε το προφανές, να έχουν δηλαδή όλοι ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στις εκδρομές μας και να μην υπάρχουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις (που κάποιες φορές στο παρελθόν δεν αποφύγαμε), διευκρινίζουμε ότι:

1. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν σε εκδρομή θα πρέπει να δηλώσουν οι ίδιοι την συμμετοχή τους και όχι να δηλώνει τη συμμετοχή τους άλλο μέλος. Τέτοιες συμμετοχές θα ακυρώνονται από την Διαχείριση.
Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιες φορές, κάποια μέλη μπορεί να αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν το internet, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν εξαιρέσεις.

2. Οι οργανωτές εκδρομών είναι υποχρεωμένοι πριν την αναχώρηση να ελέγχουν εάν τα οχήματα πληρούν τις προδιαγραφές που οι ίδιοι έθεσαν και να μην επιτρέπουν τη συμμετοχή όσων δεν τις πληρούν. Είναι λυπηρό και αντιδεοντολογικό, κάποιοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αλλά αποκλείστηκαν από την εκδρομή γιατί δεν πληρούσαν μια προϋπόθεση, να βλέπουν μετέπειτα στις φωτογραφίες και τα βίντεο ότι συμμετείχε τελικά όχημα που δεν πληρούσε τις προδιαγραφές.
Η Διαχείριση θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να επιπλήξει δημόσια τον οργανωτή της εκδρομής, εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν τηρεί τα παραπάνω.
Είναι σημαντικό να τηρούμε τα όσα λέμε και γράφουμε, ειδικά όταν βρισκόμαστε στη θέση του οργανωτή! Ο σεβασμός των μελών και η αξιοπιστία μας σαν άνθρωποι και σαν club είναι κάτι που βρίσκεται καθημερινά υπό κρίση και πρέπει να δίνουμε μάχη για να τα διατηρήσουμε. Μην ξεχνάμε ότι μας διαβάζει πολύς κόσμος και βγάζει τα συμπεράσματά του!!

3. Όντας σε κονβόι εκτός δρόμου, αν για σοβαρό λόγο υπάρχει ανάγκη να προσπεράσουμε προπορευόμενα οχήματα του κονβόι, πρέπει, πριν την ενέργεια αυτή, να ενημερωθεί η «κεφαλή» καθώς και όλα τα προπορευόμενα οχήματα ότι επίκειται προσπέραση. Η «κεφαλή» επιλέγει σημείο της διαδρομής όπου μπορεί να γίνει προσπέραση (πλατύτητα δρόμου, ει δυνατόν ευθεία, βατότητα), ενημερώνει όλα τα οχήματα να μειώσουν ταχύτητα και η προσπέραση γίνεται με χαμηλή ταχύτητα, ώστε να μην προκληθούν ζημιές στα διπλανά οχήματα από εκτίναξη πετρών, κλπ. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να κινούμαστε σε ευθεία και όχι να κάνουμε ελιγμούς κατά την πορεία, καθώς επίσης και να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε συντονισμένοι και ακούμε τις οδηγίες που δίνονται από την «κεφαλή» μέσω των ραδιομέσων.

4. Ως γνωστόν, ο εκάστοτε οργανωτής έχει την υποχρέωση να δημοσιεύει ένα πλάνο για την εκδρομή του. Σε αυτό το πλάνο θα πρέπει να αναφέρονται υποχρεωτικά τα εξής ελάχιστα:
  α. τόπος συνάντησης και ώρα αναχώρησης,
  β. προϋποθέσεις συμμετοχής οχημάτων (ανάλογα με το τερέν που θα κινηθούν),
  γ. τόποι διανυκτέρευσης (στις περιπτώσεις που προβλέπεται και αν υπεύθυνος γι’ αυτό αναλαμβάνει να είναι ο οργανωτής),
  δ. φαγητό (είτε υπαίθρια, είτε σε ταβέρνα),
  ε. υπολογιζόμενη ημέρα και ώρα επιστροφής (τουλάχιστον για τις περιοχές που γνωρίζει και που αφορούν την πλειοψηφία των συμμετεχόντων).
  Επιθυμητή επίσης είναι και η παράθεση περαιτέρω πληροφοριών, όπως λ.χ. χάρτης περιοχής εκδρομής, διαδρομές που θα ακολουθηθούν, γενικότερες πληροφορίες για τα αξιοθέατα/μνημεία/φυσικά στοιχεία που θα επισκεφτούν, κλπ. Επίσης, αν πριν την εκδρομή δεν έχει διεξαχθεί «διερευνητική», ο οργανωτής είναι απαραίτητο να χαρακτηρίσει την εκδρομή ως «διερευνητική» ή «εξερευνητική», ώστε να το θέσει εκ των προτέρων υπόψιν των ενδιαφερομένων.

5. Οι επιθυμούντες τη συμμετοχή σε μια εκδρομή, αφού πρώτα βεβαιωθούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο οργανωτής, συμπληρώνουν την συμμετοχή τους οι ίδιοι και είναι αυτονόητο ότι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, σε ότι αφορά ενδεχόμενη πρόκληση βλάβης ή ατυχήματος από δικές τους αποκλειστικά ενέργειες ή/και τρίτων («ξένων» ως προς την εκδρομή) και ουδεμία ευθύνη φέρει ο οργανωτής της εκδρομής.

6. Καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής σεβόμαστε το περιβάλλον το οποίο μας φιλοξενεί και θα θέλαμε ιδιαίτερα να εφιστήσουμε την προσοχή στα εξής:
  α. δεν προκαλούμε ρύπανση (σκουπίδια) και μόλυνση (π.χ. απόρριψη υγρών αυτοκινήτου κλπ) σε καμία περίπτωση! Αν σε έκτακτη ανάγκη (π.χ. διαρροή λαδιών) αυτό είναι αναπόφευκτο, λαμβάνουμε το δυνατόν βέλτιστα μέτρα για την ελαχιστοποίηση ή απαλοιφή της μόλυνσης (π.χ. αφαίρεση του μολυσμένου από λάδια χώματος και απομάκρυνσή του σε νάυλον σακούλα, χρήση απορροφητικών πανιών, χαρτιών, κλπ.).
  β. κατά τη διάρκεια στάσης του κονβόι δεν σταθμεύουμε όπου βρούμε, αλλά προτιμούμε τη δεξιά πλευρά του δρόμου όπου κινούμαστε.
  γ. Για το λεγόμενο «παιχνίδι» πρέπει να επιλέγονται ανοιχτοί χώροι με λάσπη ή απλό χώμα και μόνον και όχι σπαρμένα αγροτεμάχια, πεδία πανίδας και χλωρίδας (ιδίως αν υπάρχουν σπάνια είδη ή που δύσκολα ανακάμπτουν), λίμνες, ποτάμια, κλπ. Εφιστούμε την προσοχή για εγκράτεια και σύνεση του κάθε ενός ατομικά. Η λέξη «κάγκουρας» δεν μας αρμόζει!
  δ. Στην περίπτωση που η εκδρομή διεξάγεται σε (ή το κονβόι διέρχεται από) Εθνικό Δρυμό, Εθνικό Πάρκο, περιοχές ενταγμένες στο δίκτυο Natura 2000, κλπ προστατευόμενες περιοχές, η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται μόνο από το υφιστάμενο οδικό δίκτυο (δασικοί δρόμοι).
  ε. Στην περίπτωση πολλών οχημάτων καλό είναι ο οργανωτής να υποδεικνύει τον χώρο και τρόπο στάθμευσης με γνώμονα τη λιγότερη δυνατή όχληση στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και στους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του.

Αντιλαμβάνεστε και αντιλαμβανόμαστε ότι πολλά από τα παραπάνω είναι αυτονόητα και «άγραφοι κανόνες», αλλά δυστυχώς η ανάγκη να αποτυπωθούν και γραπτώς ήταν αναπόφευκτη, προκειμένου να μην υπάρχουν παρανοήσεις, παρερμηνείες και παρεξηγήσεις στο μέλλον :!: :!:

Τα παραπάνω αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των κανόνων των εκδρομών του VitaraClub.gr και έχουν άμεση εφαρμογή.

Να είμαστε όλοι γεροί να συνεχίσουμε να δίνουμε την εξαιρετική παρουσία μας στα Ελληνικά βουνά, όπως μέχρι τώρα!!! :!: :wink:

Aπο την ομάδα Διαχείρησης - Συντονισμού του Vitaraclub.gr
Άβαταρ μέλους
admin
Administrator
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: Τετ Απρ 23, 2008 2:08 pm

Re: Κανόνες Εκδρομών του Vitara Club!

Δημοσίευσηαπό SIAL » Πέμ Ιαν 20, 2011 11:11 am

Πολύ καλά τα 2 ποστ περί κανόνων εκδρομών :clap: :clap: :clap: και πιστεύω οτι θα πρέπει σε κάθε εκδρομή μέσω URL να τους διαβάζουν ολοι μας , μιας και που δεν είναι λίγες οι φορές που υπήρξαν προβλήματα σε κονβόι εκδρομών! :wink:
Άβαταρ μέλους
SIAL
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 6598
Εγγραφή: Πέμ Αύγ 14, 2008 11:28 am
Τοποθεσία: ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Aka: Ο Βουνοκαμμένος
Λάστιχα: YOKOHAMA MT G003
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: JIMNYBITS + OME
cb: Ναι
Name: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Re: Κανόνες Εκδρομών του Vitara Club!

Δημοσίευσηαπό kfanis » Πέμ Ιαν 20, 2011 4:50 pm

SIAL έγραψε:Πολύ καλά τα 2 ποστ περί κανόνων εκδρομών :clap: :clap: :clap: και πιστεύω οτι θα πρέπει σε κάθε εκδρομή μέσω URL να τους διαβάζουν ολοι μας , μιας και που δεν είναι λίγες οι φορές που υπήρξαν προβλήματα σε κονβόι εκδρομών! :wink:


Kαι εμείς με τη σειρά μας χαιρόμαστε που αρέσει στον (κατά γενική ομολογία μέχρι σήμερα, για την ποιότητα και ατμόσφαιρα των εκδρομών του.... :wink: ) καλύτερο στον τομέα...! :D

Αλλά επειδή ξέρω πως θα το γυρίσεις στην πλάκα, το κλειδώνω....! :lol:

Όπως είπε ο Αλέξανδρος παιδιά!
Πρίν οργανώσουμε - συμμετέχουμε σε εκδρομή, πάντα μια ματιά εδώ! :!:


"Aut viam inveniam aut faciam - Ή θα βρώ τον δρόμο ή θα φτιάξω έναν!"

Παρακαλώ σε Σταυραϊτέ για χαμηλώσου ολίγο,
και δώσμου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,
πάρε με επάνου στα βουνά, τί θα με φάει ο κάμπος!


Κ. Κρυστάλλης
Άβαταρ μέλους
kfanis
Administrator
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 29313
Εγγραφή: Τετ Απρ 23, 2008 3:14 pm
Τοποθεσία: Αθήνα - Δάφνη, Άρτα
Aka: O κατεστραμμένος Αδμίν....
Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
cb: Ναι
Name: Φάνης

Re: Κανόνες Εκδρομών του Vitara Club!

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τετ Απρ 08, 2015 12:50 pm

Για να ξαναθυμηθούμε λίγο τους κανονισμούς των εκδρομών μας.... :!: ;-)
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 9519
Εγγραφή: Τετ Μαρ 11, 2009 9:27 pm
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
cb: Ναι
Name: Τάσος


Επιστροφή στο Ανακοινώσεις Εκδρομών

arahova Δευτ Απρ 22, 2019 10:32 am Καλημέρα και Καλή Μεγάλη Εβδομάδα.
stelios8ess Δευτ Απρ 22, 2019 10:09 am Καλημέρααα.... καλή Μεγάλη Εβδομάδα
antonis1627 Δευτ Απρ 22, 2019 7:45 am Καλημέρα και και καλή εβδομάδα.
lss_00 Δευτ Απρ 22, 2019 7:10 am Καλημέρα.....
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 22, 2019 1:24 am Καλημερα και καλη Μεγαλη Βδομαδα Δια!
ΔΙΑΣ Δευτ Απρ 22, 2019 1:24 am Καλημέρα σε όλους και καλή ΜΕΓΆΛΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ
antonis1627 Κυρ Απρ 21, 2019 11:16 pm Την Μ.Τετάρτη 24-4-2019 στον Μπάκα στην Πεντέλη έχουμε λέμε ;-) .
panoshm Κυρ Απρ 21, 2019 11:14 pm Άντε λυσσάρηδες, βγήκε ο καφές... :mrgreen:
Σταύρος 4x4 Κυρ Απρ 21, 2019 10:58 pm :coffee: :text-givemebeer: :coffee: :text-givemebeer: :mrgreen:
gi@nn@kis Κυρ Απρ 21, 2019 7:09 pm Ναιιιι ... θα βγαλουμε καφε;;;;; και οοσοι μπορούν ...
Σταύρος 4x4 Κυρ Απρ 21, 2019 6:17 pm Μ Τετάρτη θα έχει καφέ, για όποιους δεν φύγουν , όπως εγώ :mrgreen: :text-givemebeer:
david_bodo Κυρ Απρ 21, 2019 11:25 am Καλημέρα σε όλους!!!!
stelios8ess Κυρ Απρ 21, 2019 10:12 am Καλημέρααα...
antonis1627 Κυρ Απρ 21, 2019 8:53 am ΙΩΑΝΝΗ Π καλημέρα.Ρίξε μαι ματιά .
antonis1627 Κυρ Απρ 21, 2019 6:50 am Καλημέρα σας.
ΙΩΑΝΝΗΣ Π Σάβ Απρ 20, 2019 4:08 pm Χαιρεται.Μολις απεκτησα ενα NGV 1.6.Μενω στην Ανδρο και θα ηθελα να εχω την καρτα του VITARACLUB.Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω;
Atlas Σάβ Απρ 20, 2019 8:42 am Καλημέρα παίδες
antonis1627 Σάβ Απρ 20, 2019 7:26 am Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
jimmak68 Παρ Απρ 19, 2019 11:08 pm Καλώς σας βρήκα.
stelios8ess Παρ Απρ 19, 2019 9:11 am Καλημέρααα....
john maxx Πέμ Απρ 18, 2019 10:18 pm καλησπερα.
stelios8ess Πέμ Απρ 18, 2019 9:57 am Κσλημέρααα...
Nikola Tenv Πέμ Απρ 18, 2019 9:39 am Καλημέρα σας
mitsosstr636r Πέμ Απρ 18, 2019 9:39 am καλημέρα
taxidriver06 Πέμ Απρ 18, 2019 9:29 am Καλημέρες!!!
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες