Παιδια καλησπερα .Θελω να βαλω μια αεροτομη στο βιταρα(μοντ 21).Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο μαγαζι με καλα αξεσουαρ. Στο Σφακιανακη ξερω και ειναι ακριβα περιπου 400e. Ευχαριστω Δημητρης.
Ενημερωτικά, μία αεροτομή στο NV, (εκτός του αισθητικού αποτελέσματος που σε κάποιους αρέσει, κάποιους αφήνει παγερά αδιάφορους!), μόνο μειονεκτήματα προσφέρει!
Ως γνωστόν, στα αγγλικά η αεροτομή λέγεται spoiler (= καταστροφέας), γιατί καταστρέφει / χειροτερεύει την αεροδυναμική, οπότε αυξάνει τον θόρυβο και την κατανάλωση και μειώνει την τελική ταχύτητα.
Φιλε Αντωνη καλησπερα. Εγω παντως ξερω ακριβως τα αντιθετα για τις αεροτομες. Περα απο το αισθητικο αποτελεσμα η δουλεια τους ειναι να βελτιωνουν την αεροδυναμικη του αυτ.του κατι που βοηθαει και στην οικονομια καυσιμου,να βελτιωνουν τα κρατηματα και να μειωνουν τους αεροδυναμικους θορυβους...
Επισεις στο τελευταιο face lift του vitara η πισω αεροτομη υπαρχει οπως και καποιες μικροαλλαγες στον εμπρος προφυλακτηρα και αυτα για να βελτιωσουν λιγο την αεροδυναμικη για καλυτερη καταναλωση και λιγοτερο θορυβο..... Δημητρης
Φίλε Δημήτρη, θα το γράψω όσο πιό εκλαϊκευμένα μπορώ.
Τα αυτοκίνητα μεγάλων ταχυτήτων έχουν πολύ καλή αεροδυναμική, όπως τα φτερά των αεροπλάνων, για να έχουν όσο γίνεται μικρότερη αντίσταση από τον αέρα, που μεγαλώνει με το τετράγωνο της ταχύτητας.
Τα φτερά απογειώνουν τα αεροπλάνα, που είναι κάτι φυσικά που δεν το θέλουμε με τίποτα στο αυτοκίνητο.
Γι' αυτό μπαίνουν οι αεροτομές (στα αυτοκίνητα μεγάλων ταχυτήτων), για να βελτιώνουν το κράτημα (όπως λες).
Αυτό γίνεται καταστρέφοντας την καλή αεροδυναμική και δημιουργώντας δύναμη προς τα κάτω (για να αποτρέψουν την απογείωση)
Αν έχεις παρακολουθήσει F1, θα δεις ότι οι αεροτομές είναι μετακινούμενες με ηλεκτροκινητήρα, ώστε στις ευθείες που θέλουν να πετύχουν μέγιστη ταχύτητα, ο οδηγός οριζοντιώνει την αεροτομή (καταργώντας την στην πράξη), ώστε να έχει την μικρότερη αντίσταση αέρα, άρα την καλύτερη αεροδυναμική (στις στροφές που θέλουν καλό κράτημα, σηκώνουν την αεροτομή).
Κάτι παρόμοιο κάνουν και στα αεροπλάνα στην προσγείωση (σηκώνουν τις άκρες των φτερών, δημιουργώντας "αεροτομές") για να καταστρέψουν την καλή αεροδυναμική και να φρενάρουν το αεροπλάνο και να το σπρώξουν στο έδαφος.
Το Vitara, σαν όλα τα SUV, έχει σχήμα "κουτιού" (ελάχιστα αεροδυναμικού), άρα δεν υπάρχει περίπτωση "απογείωσης" στις στροφές.... (ούτε βέβαια η ταχύτητά του πλησιάζει ταχύτητα απογείωσης).
Έτσι δεν έχουμε κανένα όφελος, όπως στα αυτοκίνητα μεγάλων ταχυτήτων, αλλά μόνο την καταστροφή της όποιας αεροδυναμικής του, με τα κακά αποτελέσματα που αναφέρω στο προηγούμενο post.
Αναρωτιέμαι, το 60αρι προφίλ που προτείνουμε, δεν αυξάνει την κατανάλωση, και τον αεροδυναμικό θόρυβο, αφού ψηλώνει το αυτοκίνητο;
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή, αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.
Αντωνη σε ευχαριστω πολυ.Δεν διαφωνω μ αυτα που λες και ολα αυτα εχουν χρηση σε σπορ αυτοκινητα. Η σκεψη η δικια μου ειναι μηπως μειωσω λιγο την καταναλωση γιατι νιωθω οτι τσιμπαει λιγο ποιο πανω απο το κανονικο7,3- 7,5 )περιπου. Το προηγουμενο μου αυτ/το ηταν το s cross disel οποτε ...εχει διαφορα.Αλο πραγμα. Το αισθητικο αποτελεσμα δεν με απασχολει. Ευχαριστω και παλι Δημητρης.
Σίγουρα υπάρχει παραπληροφόρηση για το θέμα, κυρίως από εμπόρους και κατασκευαστές αεροτομών, και γι αυτό έγραψα αυτά που έγραψα, ώστε όποιος βάζει αεροτομή να ξέρει τι θα χάσει και τι θα κερδίσει.
Οι αεροτομές που μπαίνουν στα αγωνιστικά αυτοκίνητα έχουν κλήση για να κοντραρουν τον αερα και κάποιες φορές είναι και κοίλες. Η "αεροτομη" στο vitara στην ουσία είναι flat προεκταση της οροφής. Δε νομίζω να επηρεάζει κάτι
New Suzuki Vitara FL1.0 BoosterJetFWD AutomaticGL+
Προσωπικά την αεροτομή την έβαλα και εγώ εργοστασιακή από την 1η μέρα... Την είχα ζητήσει σαν δώρο αλλά επειδή ήδη τους είχα πάρει πολλά δεν μου την έδωσαν και την αγόρασα τότε κάπου στα 200€.Δεν το έχω μετανιώσει... Αν και γνωρίζοντας αυτό που λέει ο φίλος ο Αντώνης ότι πιθανότατα χάνει λίγο στην κατανάλωση αισθητικά μου άρεσε περισσότερο με την αεροτομή το αμάξι...
Τελευταία επεξεργασία από K1ngdom_GR και Κυρ Μαρ 23, 2025 12:15 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Σε ταξίδια και εθνική βλέπω εύκολα κάτω από 7...Με μεικτή χρήση βλεπω κάπου στο 7.5 αλλά και αυτό εξαρτάται. Η αεροτομή δεν νομίζω ότι ωφελει στην κατανάλωση... Εγώ την επέλεξα καθαρά για αισθητικούς λόγους... Προσωπικά έχω και μπάρες οροφής πάνω, ανεμοθραυστες οπότε σίγουρα όλα αυτά επιρρεαζουν την αεροδυναμικη του αυτοκινήτου... Ακόμα και η μη σωστή πίεση των ελαστικων επιρρεαζει και αυτή στην κατανάλωση...
Τελευταία επεξεργασία από Tony Louk και Δευτ Φεβ 24, 2025 10:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Αφαίρεση παράθεσης. Δεν πατάμε "Παράθεση" όταν απαντάμε στο προηγούμενο post.
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.Εχω ένα πρόβλημα Suzuki vitara 8v όταν έχει ζέστη έξω μου μπουκωνει και αν πατήσω το γκάζι τέρμα πάει να σβήσει ξέρει κάποιος τι γίνεται και γιατί το κάνει αυτό?
Φίλε Νίκο nickdimop καλημέρα.Για να μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας πρέπει να περάσεις από την ενότητα αυτή και αφού ανοίξεις ένα νέο θέμα να μας πεις δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητο σου από που μας γράφεις και να σε καλωσορίσουμε. Επίσης μπορείς να διαβάσεις θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη λειτουργία του φόρουμ. Στο southbox δεν γράφουμε οτιδήποτε αφορά τα αυτοκίνητα από πλευράς τεχνικής φύσεως γιατί σε λίγο χρόνο έχουν χαθεί. Στην ερώτηση σου ψάξε στην ανάλογη ενότητα που αφορά τα συνεργεία και αν δε βρεις απάντηση άνοιξε ένα ΝΕΟ ΘΕΜΑ με την ερώτηση σου .