από Jiannis77 » Δευτ Νοέμ 06, 2023 7:45 pm
Νίκο καλησπέρα,
Το Autool X95 σβήνει μόλις κοπεί η παροχή ρεύματος. Επίσης δεν κρατάει ιστορικό ή άθροισμα ωρών, χιλιομέτρων κλπ.
Εγώ έχω το παλιό Vitara και το έχω συνδεδεμένο στον αναπτήρα. Φαντάσου έχω συνδέσει στον αναπτήρα ένα "πολυμπριζο" με 3 υποδοχές αναπτήρα. Δεν είναι κάτι εξεζητημένο και σούπερ επαγγελματικό όπως ο αυθεντικός υπολογιστής ταξιδίου, αλλά έχει αρκετές λειτουργίες και αξίζει να το έχεις (ειδικά σε παλιό αυτοκίνητο όπως το δικό μου, χωρίς ηλεκτρονικά "τζιτζιμπλίκια").
Αυτά που είδα στα λινκ είναι ακριβώς τα ίδια. Εγώ το αγόρασα κατευθείαν από το site της Autool και μου το έστειλαν από Γερμανία με απλή courier. Κάνε ένα κόπο και τσέκαρε το κι εσύ. Θυμάμαι ήταν πολύ πιο οικονομικό (κάπου 45-48€ νομίζω, μαζί με τα μεταφορικά).
Επίσης ένα "κόλπο" που μου έκατσε κατά τύχη. Είχα φτιάξει την παραγγελία στο καλάθι του site της Autool και δεν είχα προχωρήσει σε πληρωμή κατευθείαν. Πέρασαν 2-3 ημέρες νομίζω και ήμουν αναποφασιστος, ώσπου μου έσκασε mail από την Autool, ότι μου κάνουν μια έκπτωση 10% αν δεν κάνω λάθος και εν τέλει πλήρωσα και μου το έστειλαν όπως ανέφερα πιο πάνω.
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Κia Sportage 2.0L EX ('08)
http://www.gkc.gr