Στο πίσω μέρος του μηχανήματος έχει ένα μαύρο καλωδιάκι. Τί είναι αυτό; Μήπως καμιά γείωση; Ακούω λίγα παράσιτα... Έκανα και τη γνωστή σύνδεση με το άσπρο - μπλε καλώδιο.
Τελευταία επεξεργασία από panoshm και Παρ Ιαν 03, 2020 12:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Ενσωμάτωση φωτογραφίας (Πατάμε "Προβολή στη δημοσίευση" έχοντας πρώτα κάνει κλικ με τον κέρσορα, μέσα στο κείμενο στη θέση που θέλουμε να ενσωματωθεί η φωτογραφία)
...και για να βοηθήσω βάζω μια άλλη φωτογραφία από παρόμοιο που φαίνεται καλύτερα το μαύρο καλωδιάκι....
image5397.jpg (91.61 KiB) 5649 προβολές
Τελευταία επεξεργασία από panoshm και Παρ Ιαν 03, 2020 10:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Ενσωμάτωση φωτογραφίας (Πατάμε "Προβολή στη δημοσίευση" έχοντας πρώτα κάνει κλικ με τον κέρσορα, μέσα στο κείμενο στη θέση που θέλουμε να ενσωματωθεί η φωτογραφία)
gkaliamas έγραψε:https://www.ebay.com.au/itm/352883943421 Καλησπερα στην παρεα, εχουμε υποψιν το συγκεκριμενο αν ειναι οκ για τ αμαξι μας? Σας ευχαριστω πολυ
Γιατί να μην είναι οκ; Τι ακριβώς σε προβληματίζει; Κυκλοφορούν πολλά τετοια από Κινα για το αμάξι μας. Δες αυτό που αρέσει περισσότερο και χτύπα το. Προσοχή με τα τελωνεία. Προσπάθησε να το πάρεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη.
Πάνω σε αυτό το κομμάτι, αν και ακυρώθηκε η απόφαση που είχαν βγάλει τα ΕΛΤΑ τον Γενάρη (για τον εκτελωνισμοί όλων των πακέτων εκτός Ευρώπης), τα μεγαλύτερα από φάκελο δέματα εκτός Ευρώπης, θα περνάνε κανονικά έλεγχο εκτελωνισμού, ανεξαρτήτως αναγραφόμενου ποσού... Θα σου ζητάνε μετά να τους στείλεις την απόδειξη και αν η απόδειξη που στείλεις είναι με ποσό που δεν μπορεί να δικαιολογεί το προϊόν, κάνουν αναζήτηση μόνοι τους και βάζουν φόρο αναλόγως στη τιμή που θα το βρουν... Καλύτερα λοιπόν για σένα να το φέρεις από Ευρώπη...
Παίδες η οθόνη μου....είπε το ποίημα εεεεε φτάνει πια μετά τόσα έτη. Για να ακούσω προτάσεις πιό να βάλω αρκεί να δουλεύει και με τα χειριστήρια στο τιμόνι , και φυσικά να μπορώ να φορτώσω χάρτες κτλ. Kenwood εχω 6029 (Ήμουν νιος και γέρασα)
The Best Way To Predict The Future Is To Create It !!!