AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Πρόσφατα αντικατέστησα το ραδιόφωνό μου μαζί με τα φώτα της μονάδας AC που κάηκαν. Όπως αποδεικνύεται σε αυτή τη γενιά του grand Vitara τα φώτα είναι κολλημένα στην πλακέτα του AC. Τα αντικατέστησα με λευκά led. Αυτό πρέπει να είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ κατασκευασμένο αυτοκίνητο όταν πρόκειται να το αποσυναρμολογήσετε. Χωρίς κυριολεκτικά κανένα tutorial στο διαδίκτυο. Εν πάση περιπτώσει, αφού τα έβαλα όλα μαζί με τουλάχιστον δύο ώρες εργασίας, τώρα τα φώτα μου ανάβουν όπως θα έπρεπε ΑΛΛΑ το φως του ρολογιού μου δεν λειτουργεί και τα φώτα του καντράν είναι πολύ χαμηλά, κάτι που δεν μοιάζει με παλιά, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες . Τι να κάνω τώρα και πώς συνδέονται με το καντράν όλα αυτά. Γιατί έπεσε η φωτεινότητα χαμηλά εξαρχής.Πρέπει να αναφέρω όμως ότι το φως του κουμπιού για τα αλαρμ ανάβει κανονικά. Παρακαλώ βοηθήστε.
(Είναι μετάφραση από αυτό που ανέβασα στο ξένο Suzuki Forum όπως και οι φωτογραφίες που φαίνονται παρακάτω είναι αγγλικά. Το έκανα έτσι ώστε να μην ξαναχρειαστει να γράψω ότι ήθελα να πω.)