εχουμε και λεμε λοιπον,
μια περιοδο το αυτοκινητο οταν επεφτε σε λακουβιτσα με 110+ km μου το τιμονι εκανε σαν τρελο δεξια αριστερα
λυση: μετα απο ψαξιμο 10 ημερων βρηκα οτι η πιεση των ελαστικων απο χαλασμενο οργανο σε βενζιναδικο ηταν 40 lb
ενα αλλο προβλημα ηταν οτι μια μερα το αυτοκινητο μου κλειδωσε μονο του με τα κλειδια μεσα για τον εξης λογο, παταω το ξεκλειδωμα στο κλειδι ανοιγω την πορτα πεταω τα κλειδια στο καθισμα του συνοδηγου βαζω καποια πραγματα μεσα και γυρναω να παρω και τα υπολοιπα, ως εδω καλα ελα μου ομως που το μπουτον της πορτα του οδηγου ειχε κολησει και δεν ειδε ο εγκεφαλος οτι ανοιξε η πορτα με αποτελεσμα σε 30 δτλ να κλειδωσει μονο του το αυτοκινητο με τα κλειδια μεσα γιατι ετσι ειναι προγραμματισμενο απο το εργοστασιο μιας και θεωρει το ξεκλειδωμα οτι εγινε απο λαθος, συμπερασμα λυση μην αφηνετε τα κλειδια μεσα στο οχημα σας μπορει να σας προδωσει!!

και το κορυφαιο ειναι το εξης αφου εχω το αυτοκινητο ενα εξαμηνο περιπου αρχιζει ενας περιεργος τριγμος απο το μπροστινο μερος,
την επομενη μερα εγω κατευθειαν στον Σουλανη στην αντιπροσωπεια οπου και σφιξαμε οπου υπηρχε βιδα και οτι μπορουσε να ειναι και αυτο αντι να καλυτερευει γινονταν πιο εντονο!
για να μην σας κουραζω το αποτελεσμα ειναι οτι μετα απο 1,5 μηνα οταν μια φορα ξεχασα το καπο ανοικτο μετα απο ελεγχο λαδιων προς μεγαλη μου εκπληξη ο θορυβος που μου ειχε κανει τα νευρα κορδονια εξαφανιστηκε για τον απλο λογο του οτι ηθελε μια ψεκασια γρασο στην κλαπα του καπο και κοντεβα να τρελαθω 1,5 μηνα σε ενα αυτοκηνιτο 6 μηνων ολοκαινουριο.
ας γραψει ο καθενας μας παρομοια μικρα προβληματα με απιστευτη λυση
που ξερεις! μπορει καποιος μας να εχει τρελαθει απο κατι τετοια ψιλοπραγματα