Δεν έχω δικαίωμα στον Πίνακα Ελέγχου Μέλους να στείλω ΠΜ και το σπιτάκι το θέλω. Tι να κάνω, να γράψω εδώ τα στοιχεία μου ή να μου δώσεται κάποιο κινητό να τα στείλω.
kostasgal έγραψε:Δεν έχω δικαίωμα στον Πίνακα Ελέγχου Μέλους να στείλω ΠΜ και το σπιτάκι το θέλω. Tι να κάνω, να γράψω εδώ τα στοιχεία μου ή να μου δώσεται κάποιο κινητό να τα στείλω.
Στο έχει το email του. Στείλτα εκεί και θα τα δει!
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Τελευταία επεξεργασία από Tzivitzonis και Κυρ Ιαν 13, 2013 2:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Επανάληψη στο ορθό: άτομα Kalavritara από 3 σε 6.
"We have two lives. The second begins when we realise we only have one."
Ελπιζω να υπαρχει ακομη χωρος!!!Εκτος απροοπτου και εγω εκει!! --USERNAME---------------------------------------ΔΙΑΜΟΝΗ/ΑΤΟΜΑ------------------ΚΡΑΤΗΣΗ/ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
Απλά κάτι που παρατήρησα αν δεν κάνω λάθος βέβαια ,ο Τσακνής Ανδρέας που έχει ποστάρει λίγο πιο πάνω δεν έχει κάνει κάποια αλλαγή όσον αφορά το όνομα του(έχει βάλει βέβαια το όνομα του hlias στη θέση 41 ) αλλά ούτε έχει το όνομα του στη λίστα. Μήπως θα μπορούσατε να τον ρωτήσετε κάπως μη νομίζει ο άνθρωπος ότι έχει κλέισει κάτι και μείνει ξεκρέμαστος!!
Τελευταία επεξεργασία από Vasilis και Πέμ Ιαν 17, 2013 10:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
αν καποιος θελει πολυ να ειναι μαζι μας ολες τις μερες και δεν βρει να μεινει...μπορω να του διαθεσω το τροχοσπιτο μου που βρισκεται στο μαγαζι μου ,περιπου 45χλμ απο το δασικο χωριο...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.... ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!! (για τον γιο μου τον νικολα)
Vasilis έγραψε:Απλά κάτι που παρατήρησα αν δεν κάνω λάθος βέβαια ,ο Τσακνής Ανδρέας που έχει ποστάρει λίγο πιο πάνω δεν έχει κάνει κάποια αλλαγή όσον αφορά το όνομα του(έχει βάλει βέβαια το όνομα του hlias στη θέση 41 ) αλλά ούτε έχει το όνομα του στη λίστα. Μήπως θα μπορούσατε να τον ρωτήσετε κάπως μη νομίζει ο άνθρωπος ότι έχει κλέισει κάτι και μείνει ξεκρέμαστος!!
Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τον Αντρέα, Βασίλη. Ο ίδιος δε μπορεί να έρθει κι επειδή ο Ηλίας δεν είχε pc μέχρι προχθές, τον δήλωσε ο μπατζανάκης! Όλα καλά είναι... όλα άντερ κοντρόλ λέμε!!
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!