Καλησπέρα, να σας πω και εγώ τη δική μου δυσάρεστη εμπειρία με το vitaraki μου. Δυστυχώς μετά από 7 χρόνια και 145.000χλμ μου τρύπησε το ψυγείο νερού.
Μία μέρα λοιπόν μετά από μεγάλο ταξίδι Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη και πίσω πέφτω από κάτω για έλεγχο μιας και έχω αναλάβει αποκλειστικά πλέον τη συντήρηση και τον έλεγχο του αυτοκινήτου, διαπιστώνω κηλίδα από υγρά μπροστά δεξιά κάτω από τον προφυλακτήρα. Σκύβω κοιτάω και τι να δω. Μπλε υγρό. Μπράβο λέω ωραία την κάτσαμε. Λύσιμο ποδιά και πλαστικό κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα και διαπιστώνω διαρροή ψυκτικού από την μέση του ψυγείου και τέρμα δεξιά (εκεί που ενώνει το αλουμίνιο με το πλαστικό). Αμέσως συμπλήρωμα υγρά γιατί είχαν πέσει στο min και συνεργείο. Ο μηχανικός μου λέει αποκλείεται καινούργιο αυτοκίνητο. Σκύβει βλέπει και μου λέει είσαι η περίπτωση μια φορά στα δέκα χρόνια που μου συμβαίνει σε τόσο καινούργιο αυτοκίνητο. Του λέω περίμενε να κάνω έρευνα. Παίρνω αντιπροσωπεία. 651€ μόνο το ψυγείο. Εγκεφαλικό. Μιλάω με το μηχανικό μου λέει μην ασχολείσαι θα βάλουμε του εμπορίου. Βρίσκουμε την καλύτερη ποιότητα σε ημιτασιον (koyorad) 200€.
Αντιψυκτικό από αντιπροσωπεία για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο (λέμε τώρα) και σε δύο μέρες κομπλέ.
Σύνολο ψυγείο εργατικά και παραφλού 300€.
Η αλήθεια είναι ότι με απογοήτευσε λίγο η ζημιά αυτή καθώς ήρθε από το πουθενά και χωρίς λόγο. Ο μηχανικός μου είπε ότι λογικά έτυχε (αστοχία) και ότι το έχει ξαναδεί σε αυτοκίνητο με 30.000 χλμ. Θα δείξει. Δεν περίμενα να με απογοητεύσει τόσο νωρίς με μια τόσο χαζή ζημιά.