Να τα χιλιοευχαριστηθείς και περιμένουμε εντυπώσεις Παρεμπιπτόντως gatoz, είσαι ένας από τους λόγους που μπαίνω καθημερινά, και όχι μόνο, στο φόρουμ. Ο ιδαίτερος τρόπος γραφής σου και η...μετάφραση του είναι απόλαυση
Να κοιτάς που πας αλλοιώς θα πας εκεί που κοιτάς...
λοιπον κυριοι κυριοι που τον εχετε τετρακινητο... αντε και εσεις που τον εχετε δικινητο πρωται εντυπωσεις... 1. ειναι εγνωσται οι παιδικαι ασθενειαι γατων. αφου τα ειδα να ειναι υψηλοτερα, εσηκωσα και το καθισμα τερμα, αρα συναισθημα 'ειμαι απο πανω απο εσενα ρε' 2. εβρηκα με την αλλαγη και 2 ζανται στραβαι ως και η ημερα μου σημερον. καπου εκει εις ποικιλον. εφταιχθησαν. ατυχως μονο οι ζανται 3. τσιπρας. καταναλωσις αρωματικων υδρογοναθρακων υψηλοτερη κατα ντουζινα τοις εκατο. ισως και το ανωριμον, ισως και αι συχναι νυχτερινες αρνησεις της αυτής που ειναι μητηρ των τεκνων μου, οδηγουν εις επιπλεον σκισιμον. 4. ανεσις. μονο εις γραφειον εχωμεν kulik system. εις αυτοκινητον ποτε δεν ειχαμεν. εγινε και χειροτερον. μονη ανησυχια ομως πως θα αντιπετωπισθει τυχαια εντερικη διαταραχη βαρεως τυπου. η ελαφρα εκτονωνεται κατα τας αναπηδησεις 5. θορυβος. αύτη η καταραμενη ζωη των εργατων και δη του οινο-πνευματος δημιουργει αναγκην ακροασεων βαθεια τεθλιμμενων ψυχων εις εντασην. αν επιστρεψωμε ομως τον αιδιομορφον συρτον touch ροτορα εις το κατωτερον τοτε θα ελεγα οτι αυξηθη ελαφρως 7. εθνικη υπηρηφανεια και οδος. σωστοτερη λαγουδιερα, βαρυτερη. τσολιας ενα πραμα...βουιτον οχι ικανον να επισκιασει βασιλακης ο τερλεγκας 8. βρεγμενον. αν και μου αρεσει να ειναι υγρον, δεν εβρηκα τας ημερας αυτας 9. αθλοπαιδειαι. ι κ α ν ο τ α τ ο ν. γλυστρα οσον πρεπει και ισιωνει ανευ δραματων. ειχα να απολευσω τοσο 'στα τεσσερα' απο ενα ντατσουνι 120υ εις δασος στροφυλλιας στα 80s. ευφραινεται εις γαρμπιλιον και παραληρει εις πετρωτόν. 10. εις μερη που συχναζει καλιακουδέικο. αγνωστον ακομη 11. συγκρισις με κοντι. κοντουλες καλυτεραι εις ασφαλτον, μακρυα νυχτωμενες εκτος. ειδικα εις στασεις οπου βλεπουμε οδηγωντας και τον οπισθεν συνεπιβατη. συμπερασμα καλως το επηρα. συντομως θα απαντηθουν και τα 10, 8 την αγαπη σας
To 8 Απαραδεκτον! Εκανα τον περιφερειακο (κατεχακη) βρεγμενο σαν σε σλοπυ φαση ουκρανεζας εμαζευα τη μουρη, εφευγε ο κωλος, αμαζευα τον κωλο, εβλεπα τον πισω επιβατη απ' το παραθύρι εκεινο το πετρικαλι λαμπακι αναβοσβηνε συνεχεια τα κοντι κλασεις επανω και βεβαιως εκλανεις και ολιγοτερον... επηγα εσημερον εις παιδικην χαραν (=αγνωστος χωρος εις πολλους εις προποδας ποκιλου ορους) για να αθληθω εις αναποδα και το παλιν δια να συνέλθωμεν. ευτυχως εκρατησα και τα κοντι. αρα καλως μονον δια αθλοπαιδιας και ισως καλιακουδοδρομους
Καλοπατητα για όλους τα λάστιχα. Έχω την αίσθηση ότι τα Latitude ή το Yokohama G015 είναι το μέγιστο - από πλευράς εκτός δρόμου - λάστιχο που μπορεί να φορεθεί από το NV. Τετραετής κάτοχος Latitude το μόνο που με ενόχλησε ήταν ο θόρυβος κύλισης που παρουσιάστηκε μετά από ~ 2 χρόνια. Βέβαια, ο λαστιχάς μου είπε ότι όλα τα ΑΤ κάνουν θόρυβο μετά από ~ 2 χρόνια. Δεν έχω προσωπική εμπειρία για άλλη μάρκα εκτός των mama Bridgestone που δεν είχαν θόρυβο αλλά και δεν ήταν ΑΤ.
Καλορίζικα και καλές ασφαλείς διαδρομές!! Εκανες μια καλή επιλογή και ταιριάζει με το χαρακτήρα του αυτοκινητου σου. Οχι ακραίο αλλά κάτι ενδιάμεσο.
Τα LC τα τοποθετησα τον Οκτώβρη φέτος μετά από αρκετό διάβασμα.....και είμαι ικανοποιημένος από ότι ανέμενα (οδική συμπεριφορα) αλλα και τα αρνητικα σε σχεση με ενα 80-20 που συνηθως τοποθετουν σε SUV δηλ. Θορυβο,καταναλωση, αποτομες αντιδρασεις αναρτησης κλπ...
Με VITARA παρέα η ζωή είναι ωραία στα βουνά όλη μέρα!!!
Φίλοι σίγουρα κανείς δεν περιμένει από ένα οποιοδήποτε λάστιχο να είναι τέλειο σε όλα τα οδοστρώματα.
Για το θέμα του κρατήματος σε βρεγμένη άσφαλτο, συμφωνώ ότι το "μαμά" μάλλον είναι λίγο καλύτερο (τονίζω το "μάλλον" και το "λίγο").
Ωστόσο σε έδαφος με χώμα, κάθε είδους πέτρες, λάσπη (σίγουρα δεν είναι mudολάστιχο), και χιόνι (επιτέλους το διαπίστωσα προχτές στην πίτα), είναι καταπληκτικό.
Οι φίλοι που ήταν μαζί, δεν περίμεναν με τίποτα να τους ακολουθήσω χωρίς πρόβλημα, στις χιονολασπωμένες μεγάλες ανηφόρες που ανεβήκαμε όλοι μετά βίας, όλοι οι άλλοι με "αργά" και Α/Τ, και γω απλά με πρώτη σε (snow + mud) (εννοείται με τις αλυσίδες αχρησιμοποίητες στο πορτμπαγκάζ) !