Τι έγινε βρε παιδιά? Είχα μια βδομάδα να μπω και τώρα βλέπω κόντρες τύπου αν είναι καλύτερος ο παλιός ή ο νέος?
Όλοι καλοί βρε είμαστε, όλοι, οι εποχές αλλάζουν, τα οικονομικά αλλάζουν, οι ανάγκες αλλάζουν, ΕΜΕΙΣ αλλάζουμε, αλλά τα vitara μας καλά είναι!
Κρίμα που δεν ακούστηκε καμιά γυναικεία άποψη επί του θέματος, Με λυπεί αφάνταστα που δεν βλέπω πολλές γυναίκες εδώ τριγύρω, άσχετο, ξέρω, αλλά έτσι κι αλλιώς ξεφύγαμε απ'τα reviews. Ούτε πολλές μέσα σε vitara, ούτε πολλές σε δίκυκλα. Χθες στη διαδρομή μέχρι το Σύνταγμα και πίσω, παίζει να ήμουν η μόνη σε δίκυκλο, οι άλλες μάλλον κρύωναν.

.
Τελικά? Να το πάρω απόφαση πως μάλλον το φύλο μου υστερεί στην αυτοκίνηση ή δεν τολμούν να εκφέρουν άποψη σε ένα male dominated ζήτημα?
Όσο για το νεαρό vitara μου S, δύο μήνες έκλεισε, μέχρι τώρα είναι πραγματικά άψογο, το ευχαριστιέμαι απίστευτα (τρία χρόνια έψαχνα αυτοκίνητο, για μένα είναι πολύ σοβαρό το θέμα της ικανοποίησης που προσφέρει), δείχνει η τελική να περνάει κατά πολύ τα 200, αλλά με αρκετές κλήσεις στο παρελθόν δεν το έχω τολμήσει. Αλλά δυστυχώς τα βουνά δεν τα έχω πάρει, οφείλω να ομολογήσω, φοβάμαι να πάω μόνη μου. Μπορεί κάποτε να τα πάρουμε μαζί, και να μείνουμε εμείς οι "νέοι" (μιας και μόνο στο αμάξι μπορώ να θεωρηθώ πια νέα...) παρακάτω για τα κοψίδια όπως κάποιος φίλος ανέφερε παραπάνω.