από Tsakas » Τετ Ιούλ 27, 2022 12:44 pm
Η εμπειρία του Λευτέρη είναι η μόνη που έχει αξία μέχρι στιγμής, όχι όμως και η μοναδική που έχει σημασία
Αλλά ,, έλα που έχω όμως και παραδείγματα φίλων με πολύ καλά αποτελέσματα ?
και σοβαρών ανθρώπων που ξέρουν τι λένε και ξέρουν να μετράνε.
Και εδώ μέσα κάπου διάβασα για περιπτώσεις που έιχαν βάλει με καλά αποτελέσματα
Αν κάνης αναζήτηση θα τις διαβάσεις και εσυ
Για την ιστορία, παραθέτω μέρος χαρακτηριστικών ποστ (υπάρχουν και αρκετά άλλα απο άλλα μέλη) απο μέλος (Kalavritara)
16.2.12
"" Συνολικά Κμ από την εκίνηση 271. Η κατανάλωση που μετρήθηκε με ακρίβεια (δύο διαδοχικά γεμίσματα με ξεχύλισμα), έδειξε 22,1 lt απλής αμόλυβδης. Μέση κατανάλωση 8,15/lt ανά 100 Κμ. To συγκεκριμένο αμάξι είναι το έκτο τετρακίνητο που περνά από τα χέρια μου και τόσο χαμηλή κατανάλωση δέν έχω ξανασυναντήσει. Η αύξηση δε της ροπής είναι εμφανέστατη σε όλη την κλίμακα των στροφών. Βρισκόμουν συνέχεια μία ή και δύο ταχύτητες ψηλότερα από τον έτερο φίλο που ακολουθούσε με το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο καθ' όλη την διαδρομή. Το κόστος του παράλληλου εγκεφάλου ήταν ακριβώς σύμφωνα με την προσφορά που έχουν ανασύρει από το πρόσφατο παρελθόν οι προλαλήσαντες. ""
& 18.7.12
'" Έκλεισα 6 μήνες με τον παράλληλο εγκέφαλο και περίπου 3,000 Χμ (γιατί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι για περιορισμένη χρήση). Κάθε φορά που το καβαλάω, η εντύπωση ότι οδηγώ ντίζελ (από πλευρά ροπής) είναι μόνιμα παρούσα. Η κατανάλωση μόνιμα κάτω από τα 10 lt/100Km, με προσεκτική χρήση "
Και η αύξηση της ροπής με διατήρηση της κατανάλωσης στα ίδια επίπεδα και αυτό κέρδος είναι
Εν πάσει περιπτώσει , δεν επιθυμώ να κάνω ατέρμονα διάλογο .
Θέλω μόνο να μάθω τα αποτελέσματα απο την χρήση του , απο κάποιον που το έχει τοποθετήσει , τίποτε άλλο
Επίσης, σίγουρα δεν θα έχουν αγοράσει (όσοι αγόρασαν) όλοι και τον ίδιο εγκέφαλο, με αποτέλεσμα μάλλον διαφορετικό και πιθανόν και όχι ικανοποιητικό.
Ας μη ξεχνάμε ότι τα δαχτυλα του χεριού δεν είναι όλα ίδια , το ίδιο ισχύει παντού
Γιαυτό τον λόγο ρωτάω ,, για να μάθω ,, αν τα ήξερα όλα δεν θα ρώταγα
Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από
costas66 και Δευτ Δεκ 26, 2022 6:27 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Αφαίρεση Παράθεσης
Αν δεν δοκίμασες ποτέ ο ίδιος κάτι, μη το χλευάζεις και μη το απορρίπτεις