AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Για κατόχους 7200-6029-8220.....και όσων άλλων τα μανάρια χρησιμοποιούν Λατινικούς χαρακτήρες
Όποιος λοιπόν από αυτούς βαριέται να προβεί στη διαδικασία ανανέωσης των σημείων ενδιαφέροντος ή έχει καιρό να τα φρεσκάρει, αφού έχουμε πλέον και νέες κάμερες ταχύτητας, τους το προσφέρω εδώ
Oδηγίες για τους μη γνωρίζοντες
Θα πάρετε μια καρτούλα sd και θα φτιάξετε ένα φάκελλο με το όνομα ''garmin'', εκεί μέσα θα φτιάξετε άλλον ένα με το όνομα ''poi'' kαι εκεί θα βάλετε το αρχείο που κατεβάσατε παραπάνω (αφού πρώτα το αποσυμπιέσετε!)
Να τονίσω ότι έχω βάλει τις δικές μου κατηγορίες ενδιαφέροντος, δείτε σε ποιά pois έχω προσθέσει ηχητική ειδοποίηση
Ηχητική ειδοποίηση μόνο σε σταθερές κάμερες ταχύτητας στα 800μ.-φορητά ραντάρ στα 800μ.-κάμερες λεωφορειoλωρίδων 80μ.-Δακτύλιος Αθηνών 80μ-Επικίνδυνα σημεία περάσματος τραίνου 200μ.Eπικίνδυνα σημεία 200μ.-Βενζινάδικα με πρόστιμο 80μ.
Τα υπόλοιπα όπως γνωρίζετε όταν τα χρειαστούμε τα βρίσκουμε στα ''συνήθη σημεία'' στο Kenwood, καλό είναι να τους ρίξετε μια ματιά για να γνωρίζετε ποιά ακριβώς είναι, συνολικά έχουν περαστεί 14.529 pois
Καλή και ασφαλή οδήγηση!!
Αν παρ' όλα αυτά κάποιος φίλος δυσκολεύεται να τα περάσει, έχω έτοιμη την καρτούλα στο αμάξι και σε κάθε μας συνάντηση μπορώ να του τα περνάω εγώ