Tzivitzonis έγραψε: ΥΓ: τέλη του μήνα δέχεστε προπαραγγελίες...;;
Ναι ρε, εννοείται.. σπρώξε ζεστό χρήμα στον κουμπαρά να τη βγάλουμε κι αυτό το μήνα.. ξεμείναμε από λεφτά και κάναμε αυτή την καμπάνια μπας και συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε.
Γιάννη μου, φυσικά και δεχόμαστε προπαραγγελίες όποτε ο καθένας
ΜΠΟΡΕΙ & ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. (Την πατήσαμε μία φορά τότε στη Ζιμπάμπουε με εκείνη την καμπάνια-φιάσκο και βάλαμε μυαλό)
Γι' αυτό και τώρα χαιρόμαστε γιατί έχουμε δημιουργήσει και προσφέρουμε κάτι πραγματικά όμορφο και θέλουμε συμμέτοχους όλους αυτούς που ΜΠΟΡΟΥΝ & ΘΕΛΟΥΝ. (Δεν γράφουν και πολλοί βιβλίο στο δρόμο (ούτε σχεδιάζουν επιτραπέζιο παιχνίδι κλπ κλπ) παρά μόνο περιμένουν να γυρίσουν στη ζεστασιά του σπιτιού τους, να αράξουν, να αναπολήσουν και τελικά να εκδόσουν μέσω εκδοτικού οίκου..)
Δεν βγάλαμε το βιβλίο για να χρηματοδοτήσουμε το ταξίδι ούτε και προσβλέπουμε στα έσοδα που θα προκύψουν, ούτε σας λέμε πόσα χιλιόμετρα θα κάνουμε με την αγορά του βιβλίου. Το ταξίδι είναι εξαρχής αυτο-χρηματοδοτούμενο και έχει ξεκαθαριστεί πολλάκις. Το βιβλίο είναι μία παρακαταθήκη για εμάς και για όλους αυτούς που συνταξιδεύουν μαζί μας 5 χρόνια τώρα.
Επίσης, τον Μάρτιο του 2015 είχαμε τονίσει πως:
Το ταξίδι λοιπόν δεν μας κάνει σπουδαίους, δεν συνεπάγεται απολύτως τίποτα και δεν μας δίνει κανένα δικαίωμα να καρπωθούμε πράγματα που ενδεχομένως απορρέουν από αυτό κυρίως γιατί αυτός δεν ήταν ο σκοπός μας. (Αντιγράφω από εδω:
http://thepinproject.blogspot.com.co/20 ... .html#more)
Αν κάτι επιδιώκουμε είναι να μοιραστούμε με υπέρμετρη ειλικρίνια τα όσα βιώνουμε και παράλληλα να εμπνεύσουμε και τελικά να αποδείξουμε ότι και οι ρομαντικοί μπορούν να τα καταφέρουν! Αν μπορούν αυτοί, τοτέ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!!
Συγγνώμη για τον χείμαρο, την πικρία και το παράπονο αλλα έχουμε ακούσει πολλά και αυτή τη φορά από "φίλους" και "γνωστούς" και αν δεν τα πούμε, θα σκάσουμε! Κάτι μέσα μου, μου λέει ότι θα μαζευτούν τελικά τα χρήματα και το βιβλιαράκι θα βρει θέση στις βιβλιοθήκες του κόσμου (ακόμα και με τα 2/3 θα πάμε τυπογραφείο βγάζοντας ίσως λιγότερα αντίτυπα). Το ποσό είναι αστείο συγκριτικά με άλλες καμπάνιες και φυσικά θα είναι made in greece & όχι made in china!!!
Να είστε όλοι καλά!