AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Στο Μακεδονικό Τόξο του 2012 κλείσαμε με τον GEORGE B. τους πίσω εμφανείς δεξιούς αεραγωγούς που αναπνέει το αμάξι με χοντρή ταινία, για να μην μπαίνει σκόνη και μας κάνει χάλια τα πράγματα
Απ' ότι θυμάμαι υπάρχουν και αριστερά μέσα στο θόλο χωμένοι κάποιοι τέτοιοι ακόμη αλλά είναι πολύ δύσκολα προσβάσιμοι, πράγματι είδαμε μεγάλη διαφορά ως προς το σκόνισμα και δεν χρειαζόμασταν ξεσκόνισμα
Από τότε έμειναν κλειστοί και δεν τους είχα ξανανοίξει
Έλα που παρατηρούσα καιρό τώρα ότι πιέζονταν τα αυτιά μου όταν έκλειναν άλλοι τις πόρτες και ήμουν μέσα, άσε που το πρώτο δείγμα μου το έδωσε ο συναγερμός που όταν τον όπλιζα ενοχλείτο και έδινε αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις αμέσως μετά το κλείσιμο λόγω ογκομετρικού
Επίσης είχε αρχίσει και μου έτριζε η ηλιοροφή και την άκουγα να βογγάει όταν πάλι κάποιοι έβγαιναν από το αμάξι και έκλεινε η πόρτα
Την περασμένη βδομάδα μου ήρθε φαεινή ιδέα και αφαίρεσα την ταινία, αφού δεν τίναξα 4,5 χρόνια τώρα στον αέρα τα τζάμια και ιδίως την ηλιοροφή όπου ξέσπαγε λόγω των ελαστικών που στηρίζεται, όλα πλέον καλά!!
Αν είστε σε σκονισμένους λοιπόν χωμάτινους κλείνετε τους αεραγωγούς αλλά μετά ξανανοίχτε τους
Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωσιν
Οι αεραγωγοί