AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Καλημέρα στο forum !!
Θα ήθελα να ρωτήσω τα άτομα που έχουν εμπειρία μηχανολογική,
είχα νοικιάσει ένα vitara diesel αυτόματο, 30000 χλμ οπότε θα ήταν μοντέλο 18 ή 19, και πήγα σε κάτι χωματόδρομους , light πράματα, μόνο 2-3 μικρές νερολακούβες.
Κάποια στιγμή όμως έμεινε το vitara μόλις πέρασα απο μια νερολακούβα και συγκεκριμένα δούλευε ο κινητήρας, χωρίς να ακούγεται κάποιος παράξενος θόρυβος, αλλά δεν πήγαινε κίνηση στους τροχούς. Το πρόβλημα έμοιαζε για ηλεκτρονικό/ηλεκτρολογικό, σαν κάποιος αισθητήρας να βράχηκε ή κάτι άλλο (υπόθεση δικιά μου αυτό). Άναψε τα λαμπάκι του κινητήρα, και πολλά άλλα (esp,κλπ), έσβησα το κινητήρα για reset , αποσυνδέσαμε το πόλο της μπαταρίας, τελικά δεν άλλαξε κάτι, οπότε ήρθε η οδική βοήθεια (είπαμε light χωματόδρομος σε χωράφια και κοντά σε άσφαλτο μάλιστα) , το πήρε και το πήγε στο συνεργείο.
Μετά απο κάποιες μέρες η εταιρεία ενοίκιασης, με ειδοποίησε ότι η βλάβη οφειλόταν σε κακή χρήση του αυτοκινήτου και μου έστειλε το τιμολόγιο επισκευής απο το συνεργείο. Διαβάζοντας το , μου θύμιζε ότι αυτό είναι βλάβη αν κάποιος πηγαίνει με το γκάζι στα κόκκινα , πράγμα που δεν έγινε.
Οπότε θέλω να ρωτήσω , αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, διαβάζοντας κάποιος το τιμολόγιο και τα ανταλλακτικά που έβαλε , πως θα εκτιμούσε ότι μπορεί να προήλθε τέτοια βλάβη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια !! Ίσως να τα είπα κάπως περιλιπτικά, αλλά ότι χρειαστεί μπορώ να το εξηγήσω αναλυτικότερα.