από dragorosi46 » Τρί Μαρ 06, 2018 2:53 pm
Αν αφαιρεσεις το dpf το αυτοκινητο σου θα αναπνεει καλυτερα κα θα λειτουργει καλυτερα. Δεν θα ξανα χρειαστει να ασχοληθεις μα αυτο το φιλτρο εφ ορου ζωης.
Απ την Αλλη αν το αφαιρεσεις η ζημια που θα κανεις στο περιβαλλον ειναι δεδομενη αλλα δεν ειδα το ευαισθητο κρατος να δεινει κινητρα προς τους πολιτες να αφησουν στην ακρη τους καυστηρες πετρελαιου και να πανε σε αλλες πηγες ενεργειας Εκτος και αν εχουν φιλτρα dpf και αυτοι και δεν το ξερουμε.... καλα θα ηταν να μας απαντησουν οι ευαισθητη κατα ποσο τα αυτοκινητα μολυνουν παραπανω την ατμοσφαιρα απο τις χιλιαδες πολικατοικιες που τοσα χρονια ρυπαινουν την ατμοσφαιρα.
ενα αλλο μειονεκτημα κατα την γνωμη μου ειναι πως απο την στιγμη που θα το αφαιρεσεις ,αφηνεις την τυχη σου στην οποιδηποτε κυβερνηση θελει σε καποια φαση να μαζεψει λεφτα, να γυρισρει και να πει στα κτεο ()βρες τε ποσοι εχουν αφαιρεσει αυτα τα φιλτρα και βαλτε προστιμα η ακομα χειροτερα βαλτε τους να τα ξανα βαλλουν). Εκει θα πρεπει να υπολογισεις κοστος τοποθετησεις του φιλτρου και επαναπρογραματισμο του εγγεφαλου. Τελος για μενα εαν το αφαιρεσεις και δεν το αλλαξεις θα χασεις απο τυχον μεταπολιση του οχηματος σου. Εγω ποτε δεν θα επερνα ενα αμαξι υπολογιζοντας ολα τα παραπανω.
Ειμαι στην φαση που τωρα θα αλλαξω το εν λογο καζανακι και βρηκα λυση ψαχνοντας παρα μα παρα πολυ και στην προσπαθεια μου να γλιτωσω τα 3000Ευρω που ζητουσε η εταιρια και τα 500 ευρω που μου ζητουσαν για καθαρισμα,δηλαδη Στα ιδια λεφτα βρηκα το φιλτρο απο εταιρια που τα φτιαχνει για την suzuki και εδρευει στην Ισπανια. Τελος το να αλλαζεις αυτο το φιλτρο εφοσον προσεχεις καποιους παραγοντες ,καθε 220.000 χλμ δεν το κρινω σαν τεραστιο κοστος,) στα 500 ευρω καθε 10 χρονια που θα χρειαζεται να το αλλαξεις). Δεν ξερω αν μπορω να αναφερω απο που τα βρηκα και αν επιτρεππετε απο τους κανονες του forum.
Ελπιζω να βοηθησα.
ΜΟΝΟ Υγεια ολα τα αλλα παλευοντε!!!!