AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Καλημέρα, Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλους.
Τις δύο τελευταίες βδομάδες παρατηρώ μια δυσκολία στην εκκίνηση και σκέφτηκα να ζητήσω την άποψή σας πριν απευθυνθώ σε συνεργείο. Το αυτοκίνητο κάποιες φορές δεν παίρνει αμέσως εμπρός όπως έκανε συνήθως με το αρχικό μιζάρισμα και πρέπει να ξαναπροσπαθώ για να πάρει. Η μπαταρία έχει αλλαχθεί από τα μέσα Ιανουαρίου και είναι υγιέστατη. Η αλλαγή λαδιών και φίλτρων έγινε επίσης τον Ιανουάριο. Επίσης τα κάυσιμα προμηθεύονται πάντα από το ίδιο πρατήριο, δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό που δεν έχει αλλαχθεί ποτέ είναι τα μπουζί και σκέφτομαι μήπως φταίνε αυτά (ή κάποιος πολλαπλασιαστής ίσως). Το αυτοκίνητο έχει μόνο 41.000km και ίσως γι' αυτό δεν μου τα έχουν αλλάξει ακόμα. Το start/stop λειτουργεί κανονικά.
Εδώ και εδώ φαίνεται το πρόβλημα όπως μου παρουσιάζεται, ενώ η φυσιολογική λειτουργία όπως ήταν και θα έπρεπε να είναι πάντα, φαίνεται εδώ και εδώ. Να σημειώσουμε ότι δεν παίζει ρόλο αν ο κινητήρας είναι ζεστός ή όχι.
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω και σχετικά με την κατανάλωση, ότι τον τελευταίο χρόνο έχει αυξηθεί. Ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν "κολλημένη" στα 6,3lt/100km (με μια μικρή αύξηση τους χειμώνες), είναι πλέον στα 7,5lt/100km χωρίς να έχω αλλάξει τις διαδρομές και το στυλ οδήγησης που είναι συντηρητικό θα έλεγα. Για αυτό το θέμα είχα ρωτήσει το συνεργείο και μου είπαν ότι είναι θέμα "ποδιού", ενώ ξέρω ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα!